Skip to main content

Voorbehoedsmiddelen die van pas komen op vakantie

By 26 april 2019Voorbereiding

Ga je binnenkort op vakantie? In dat geval is het verstandig om vooraf de nodige voorbereidingen te treffen. Heb je de reisverzekering voor deze vakantie afgesloten? Beschik je over voldoende medicijnen om de vakantie door te komen, of moet je deze nog bij een Nederlandse apotheek halen? Enzovoorts. Ook voorbehoedsmiddelen kunnen tijdens een vakantie goed van pas komen. In dit artikel zetten we een aantal van deze middelen voor je op een rijtje. Met name bij jongerenreizen en afstudeervakanties wordt het vaak behoorlijk laat in uitgaansgelegenheden. Hierbij slaapt niet iedereen in z’n eigen bed aan het eind van de dag!

Voorbehoedsmiddelen voor jongeren

Voor jongeren kan het om bovenstaande reden slim zijn om condooms mee te nemen. Dit geldt zowel voor jongens als dames. Een condoom beschermt hen tegen seksueel overdraagbare aandoeningen. Ook is het voor dames verstandig om de pil in te pakken, voorafgaand aan een vakantie. De pil zorgt er niet alleen voor dat een ongewenste zwangerschap voorkomen kan worden. Ook draagt de pil bij aan een regelmatige ovulatie, wat zeker tijdens een vakantie een groot voordeel is. Je wilt immers liever niet ongesteld worden, als je dagelijks aan het zwembad of de zee ligt met vrienden.

Ook voor ouderen zijn er voorbehoedsmiddelen

Niet alleen voor jongeren kan het slim zijn om dergelijke voorbehoedsmiddelen mee te nemen. Ook ouderen kunnen verschillende hulpmiddelen inpakken om ongemakkelijke situaties tegen te gaan. Denk bijvoorbeeld aan erectiepillen voor mannen met een erectiestoornis. Of wat te denken van incontinentiemateriaal? Incontinentie is een veel voorkomend ongemak onder ouderen, waarbij men te maken krijgt met urineverlies. Het kan zeer vervelend zijn, wanneer je dit tijdens een stedentrip of dagje aan het strand overkomt. Met het incontinentiemateriaal voorkom je. Je kunt deze hulpmiddelen tegenwoordig heel eenvoudig online bestellen.