Skip to main content

Het weer in de winter in Nederland zit niet altijd mee en het is dan ook niet altijd even makkelijk om ons mooie bruine zomertintje ook in de wintermaanden te behouden. Om ervoor te zorgen dat je het hele jaar een mooie zonnetint kan houden en er op je best uit kan zien, is een zonnebank een hele uitkomst. Een zonnebank alleen is echter nog niet alles, want wanneer je op zoek bent naar het beste resultaat is het aan te raden om de juiste voorzorgsmaatregelen en producten te gebruiken. De zonnebankcrème van Australian Gold is een absolute aanrader voor een prachtige zomerkleur en een optimaal beschermde en gezonde huid.

Een zonnebankcrème draagt bij aan het verantwoord en gezond gebruik van de zonnebank

Een zonnebankcrème is niet zoals veel mensen denken hetzelfde als een zonnebrandcrème. Zonnebrandcrèmes helpen alleen tegen verbranding van de zon en beschermt de huid. Een zonnebankcrème helpt ook bij het beschermen van de huid, maar kan ook een bijdrage leveren aan het resultaat van de zonnebanken en het bruiningsproces. Australian Gold is een van de populairste producten op dit gebied en zoals de naam al zegt is dit een product, waarbij je op een gezonde en verantwoorde manier een prachtig bruingouden huid kunt krijgen, zodat je ook in de winter nog de mooiste kleur hebt en er op je best uitziet.

Australian Gold heeft een verzorgende werking en zorgt voor een betere bruining

Australian Gold heeft diverse zonnebankcrèmes in het assortiment geschikt voor verschillende huidtypes en voor verschillende resultaten. Alle crèmes van Australian Gold zorgen ervoor dat de huid niet uitdroogt. Dit heeft extra voordelen, want een uitgedroogde huid is uiteraard ongezond en draag bovendien niet bij aan het bruiningsproces. De reden hiervoor, is dat uitgedroogde huid Uv-straling kan reflecteren en niet opneemt. De productlijnen van Australian Gold wordt ingedeeld in drie categorieën en met deze producten zijn verschillende bruintinten te behalen. Groot voordeel aan het gebruik van Australian Gold, is dat hier ook verzorgingsingrediënten in zijn verwerkt die oneffenheden en rimpels tegengaan, waardoor je huid er niet alleen mooi gekleurd, maar ook nog eens jong uit blijft zijn. Een ander alternatief dat door zonnebank professionals wordt aanbevolen is Devoted Creations. Verkooppunt in Nederland is 123zonshop.nl.