Skip to main content

Lekker weekendje weg? Of ga je een rondreis maken? Hoe dan ook wil jij voldoende spullen mee kunnen nemen, op een zo efficiënt mogelijke manier. Een reistas, koffer of backpack zijn hiervoor ideaal. Alleen zijn er naast deze soorten ook bepaalde maten tassen die je mee kunt nemen op je vakantie. In dit artikelen wordt er besproken wat tas je het best op reis mee zou kunnen nemen en waar je op moet letten bij het nemen van je besluit.

Waar moet je op letten bij een reistas?

Wanneer je de deur uitgaat heb je de tas vrijwel de hele tijd bij je. Het is dus niet zomaar iets, want je zit er dag, dag uit mee opgescheept. Daarvoor is het goed om te kijken van welk materiaal de tas gemaakt is, wat de inhoud precies is van de tas en of je deze mag meenemen in een vliegtuig.

Wat daarnaast ook belangrijke informatie kan zijn is het gewicht. Zoals eerder gezegd zit je de hele dag opgescheept met de tas. Het is daarvoor belangrijk dat de tas niet de zwaar is, de zwaarte ligt aan het materiaal waarvan de tas gemaakt is.

Soort vakanties

Ben jij van plan een verre reis te maken? Of gewoon een klein weekje weg naar een land om de hoek? Je zou er ook voor kunnen kiezen om een backpack reis te doen. Voor elke soort vakantie is een ander soort tas handig.

Mocht jij een verre reis maken, maar wel gewoon op dezelfde plek blijven dan wordt er een koffer geadviseerd. Deze kun je gemakkelijk rond rollen en passen veel spullen in. Mocht jij een weekendje weg gaan dan kun je beter kiezen voor een reistas. Deze is wat lichter dan een koffer en is gemakkelijker mee te nemen.

Als jij op een vakantie gaat waar je veel van plek naar plek gaat dan zou een backpack tas de beste oplossing kunnen zijn. Een backpack is gemakkelijk te vullen en is overal gemakkelijk naar toe mee te nemen.