Skip to main content

Wat je niet moet vergeten mee te nemen naar Ibiza!

By 12 oktober 2018Topbestemmingen

Zoals ieder vakantie land zijn er een aantal dingen die je echt niet kunt missen in Ibiza in samenwerking met beleefibiza.nl hier een lijst met de dingen die je dus ook echt niet moet vergeten wanneer je op vakantie gaat naar Ibiza!

Je zwemkleding
Welke tijd van het jaar je ook gaat de zon schijnt het hele jaar door in Ibiza. Tuurlijk is het niet altijd even warm en kan het soms ook echt wel 13 graden zijn maar toch, het is nooit onverstandig om je zwemkleding mee te nemen. Want als de zon schijnt wil je toch wel lekker even genieten in het zwembad.

Je creditcard
Wil je een auto huren of kaartjes kopen voor een van de dikke clubs, dan heb je vaak een creditcard nodig. Bij het huren van een auto is er vaak nog wel een uitzondering mogelijk. Maar bij het kopen van entree tickets zul je echt moeten beschikken over een creditcard. Want anders ben je vaak duurder uit met omwegen.

Een handwaaier
De tempraturen in Ibiza kunnen erg hoog oplopen. Vooral tijdens het Ibiza partyseizoen moet je echt zorgen dat je een handwaaier tot je beschikking hebt. Je hoeft de handwaaier natuurlijk niet al in Nederland te kopen, want wanneer je in Ibiza bent dan vind je ze overal. Maar vergeet hem niet aan te schaffen zo snel mogelijk!

Goede zin
Ibiza is een eiland waar je echt kunt genieten van de natuur, de beste feestjes mee kan pakken en daarnaast ook nog eens heerlijk kunt genieten van het weer. Dit eiland heeft alles in een dus vergeet dan ook niet te komen met goede zin. Want de tijd op Ibiza is voorbij voor dat je het weet.

Sta jij nu ook al te trappelen om naar Ibiza te gaan? Kijk voor de beste eetgelegenheden en hotels op beleefibiza.nl En beleef het ultieme Ibiza gevoel!