Skip to main content

Op vakantie gaan, toch wel het leukste moment van het jaar. Even lekker weg uit de dagelijkse sleur en optimaal genieten van het leven, wie verlangt hier nou niet naar. Er zijn ongekend veel mogelijkheden en er is dus voor ieder wat wils. Er zijn echter wel veel zaken te regelen, iedereen is er wel mee eens dat je al deze zaken zo eenvoudig en voordelig mogelijk wilt regelen. Vliegtickets, accommodatie, vervoer, het zijn allemaal zaken die geregeld moeten worden. Wanneer je met de auto naar het vliegveld reist moet er ook nog een parkeerplaats geregeld worden. Rondom elke luchthaven zijn er ontzettend veel mogelijkheden met grote variatie in de tarieven.

Vergelijk het Beschikbare Aanbod

Goed om te weten is dat er bij elke luchthaven zowel officiële parkeerplaatsen en externe parkeeraanbieders gevestigd zitten. De officiële parkeerplaatsen zijn vaak onderdeel van de luchthaven zelf en liggen dan ook direct of nabij de luchthaven. De externe parkeeraanbieders liggen vaak nabij de luchthaven en voorzien u van een parkeerplaats inclusief shuttle- of valet service. Het aanbod en de tarieven verschillen per parkeeraanbieder, service, maar ook per luchthaven. Gaat u op bijvoorbeeld op reis via Brussel Airport en zoekt u een parking Zaventem? Via vergelijkings- en boekingsplatform vindt een ruim aanbod, u vindt het beschikbare aanbod door Brussel-Zaventem en uw reisdata te selecteren. Dit aanbod kunt u vergelijken en u kunt direct een parkeerplaats reserveren.

Reserveer ruim van tevoren

Niet alleen de parkeeraanbieder, service en vliegveld hebben invloed op de tarieven, ook het moment van reizen en het moment van reserveren hebben hier invloed op. Goed om te weten is dat hoe eerder u reserveert, hoe meer u bespaart. De tarieven zijn gedurende het hoogseizoen het hoogst, voornamelijk de maanden juli en augustus. De prijzen worden echter gedurende het jaar beetje bij beetje verhoogt. Gaat u dus op reis, wacht dan niet te lang en laat Vliegen en Parkeren u helpen het zoeken, reserveren en besparen. Er is aanbod bij Nederlandse, Belgische, Duitse en Franse luchthavens. U zult dus altijd wel een parkeerplaats vinden die bij uw wensen past.