Skip to main content

Vlucht volgen met vliegtuigradar24.nl

Een vlucht volgen kan eenvoudig en snel via onze vliegtuig radar. Het enige wat je nodig hebt is het vluchtnummer van de betreffende vlucht. Dit vluchtnummer vind je uiteraard op je vliegticket. Wil je een vlucht volgen van een collega, vriend of familie maar je wil hem of haar eigenlijk niet vragen naar zijn of haar vluchtnummer? Kijk dan op de website van de betreffende luchthaven. Op de website van de luchthaven vind je namelijk alle vluchten di e de betreffende dag opstijgen en landen.

Wanneer je in het bezit bent van het vluchtnummer vul je deze in op onze vliegtuig radar. Vervolgens krijg je alle informatie te zien over deze vlucht, waaronder: De geplande laats en tijd van vertrek, de daadwerkelijke tijd van vertrek, de geplande aankomsttijd en de verwachte aankomsttijd. Indien het vliegtuig al geland is krijg je de daadwerkelijke tijdstip van het landen te zien. Verder is er nog diverse extra informatie aanwezig zoals de snelheid waarop het vliegtuig vliegt en de huidige hoogte van het vliegtuig. In sommige gevallen is er zelfs een foto van het vliegtuig beschikbaar.

Een Vlucht volgen is om meerdere redenen bijzonder handig. Zo vinden veel mensen het prettig om te checken of een dierbare veilig geland is. Maar het is natuurlijk ook handig voor bijvoorbeeld taxichauffeurs die een of meerdere mensen moet ophalen bij het vliegveld. Het komt namelijk regelmatig voor dat vluchten vertraging oplopen, door vluchten te volgen via onze vliegtuig radar weet je precies hoe laat het vliegtuig landt op de plaats van bestemming. Hierdoor voorkom je dat je onnodig lang op het vliegveld staat te wachten. Super handig, toch?

Tot slot is het ook mogelijk om een vlucht te volgen zonder vluchtnummer. Zie je een vliegtuig boven je huis vliegen? Gebruik de kaart om het vliegtuig te vinden, klik vervolgens het betreffende vliegtuig aan en je ziet alle beschikbare informatie!

Dus wil je een vlucht volgen? VliegtuigRadar24.nl!