Skip to main content

U bent van plan om op vakantie te gaan maar weet nog niet zo goed waar naar toe en met welke luchtvaartmaatschappij? In uw leven heeft u al vaak met de bekende (traditionele) luchtvaartmaatschappijen gevlogen. Echter staat u er op dit moment voor open om eens wat nieuws uit te proberen. Dubai is dan wellicht iets voor u. Dubai, gelegen in de Verenigde Arabische Emiraten, is een vakantiebestemming die de laatste jaren steeds meer populariteit aan het winnen is bij de Nederlandse vakantiegangers. Het is een van de meest luxe bestemmingen ter wereld maar een vakantie naar Dubai hoeft niet per se duur te zijn. Voor een vlucht naar Dubai bent u bij Etihad Airways aan het juiste adres.

Wie zijn Etihad Airways?

Etihad Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten en heeft haar wortels in Abu Dhabi liggen. Etihad Airways is in 2003 opgericht en is relatief gezien nog een jonge luchtvaartmaatschappij. Etihad Airways verzorgt vluchten naar vliegbestemmingen over de hele wereld en heeft daarbij de visie om altijd de Arabische gastvrijheid te bieden aan de passagiers.

Waarom vliegen met Etihad Airways?

Bij Etihad Airways staan luxe, comfort, gastvrijheid en gemak hoog in het vaandel. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Etihad Airways sinds de oprichting al verscheidene awards heeft gewonnen. Zo won het in 2009, 2010 en 2011 de prijs voor de beste luchtvaartmaatschappij ter wereld. Deze prijs werd uitgereikt op de World Travel Awards. Uitgangspunten voor deze award waren creativiteit, innovatie en kwaliteit van de service.

Wat zijn de ervaringen van andere passagiers met Etihad Airways?

Bent u benieuwd naar hoe andere mensen hun reis met Etihad Airways hebben ervaren? Neem dan een kijkje op Nederland Review. Op Nederland Review delen reizigers, die in het verleden met Etihad Airways hebben gevlogen, hun ervaringen. De reizigers krijgen de mogelijkheid om een review over de luchtvaartmaatschappij te schrijven. Men beoordeelt het bestellingsproces, de service, de prijs en levering afzonderlijk van elkaar. Uiteindelijk vloeit daar een gemiddeld cijfer uit voort. Ook geeft de reiziger hierbij aan of die wel of niet nog eens gebruik zou willen maken van Etihad Airways.