Skip to main content

De zomer en de zomervakantie naderen.  Frankrijk vooral Zuid-Frankrijk blijft een populaire vakantiebestemming. Een van de meest geliefde streken in Zuid-Frankrijk voor veel Nederlanders is de Dordogne. Het is een relatief droog, zonnig, warm en schitterend gebied. Dus besluiten veel Nederlanders om daar de vakantie door te brengen. Wil je liever niet kamperen en kiezen voor meer stijl, luxe en een echt Frans onderdak, dan zijn er in de Dordogne mooie, grote en typisch Franse huizen te huur.

 

Vakantiehuis bij France Villa

Een aanbieder van mooie, luxe, echt Franse villa’s is het bedrijf France Villa. Sinds 2003 verhuurt het vakantiewoningen in het luxere segment. Het zijn Franse villa’s met wat luxe zoals een zwembad in de meeste gevallen. Verder zijn er ook huizen met bubbelbad of sauna. De huizen worden niet alleen verhuurd aan groepen maar ook aan gezinnen of stellen, van 2 tot 26 personen. Er kan worden gezocht en gekozen uit het totale aanbod van villa’s in de Lot en de Dordogne, meer dan 100 in totaal.

 

Groter, luxer, echter

Bij France Villa zal je geen series huurhuisjes of appartementjes in grote vakantiecomplexen vinden maar individuele, unieke woningen van (vooral) particulieren. Voor een echte Franse huurervaring met comfort in deze streek van Frankrijk. Verder garandeert France Villa dat de informatie die wordt gegeven steeds up to date is. Je kunt als geïnteresseerde vakantieganger dus vertrouwen op de gegeven beschrijvingen en informatie van France Villa.

 

Website voor meer informatie

Op de website kan je meer informatie vinden over France Villa en de verhuurde villa’s in de Lot en de Dordogne.  Er kan zeer uitgebreid worden gezocht met een zoekfunctie. Verder zijn op de website een groot aantal zoek- en selectiecriteria te vinden. Zo kan je selecteren op basis van huisdiervriendelijkheid, rolstoel- toegankelijkheid, Nederlandse radio-ontvangst, maar ook afstand tot het dorp, zwembad enzovoorts. Meer informatie over het bedrijf en het huurhuizenaanbod is te vinden op de website www.franse-villa.com of www.france-villa.com.