Skip to main content

Attractiepark Slagharen is in het jaar 1963 opgericht onder de voormalige naam “Ponypark Slagharen”. De afgelopen tientallen jaren is het aantal attracties dusdanig gestegen dat het een volwaardig attractiepark is. Zeker met het bungalowpark van tegenwoordig. Benieuwd waarom je een bezoekje zou moeten brengen aan Attractiepark Slagharen? Wij hebben vijf redenen op een rijtje gezet!

Reden 1. Overnachten in het vakantiepark

Gaat voor jou een dagje naar het pretpark veels te snel voorbij? Dan is het hartstikke leuk om een pretpark met overnachting te boeken. Dit kan eenvoudig op PretparkMetOvernachting.nl. Op deze website vind je meer informatie over de mogelijkheden om te overnachten bij pretparken. Zo ook bij Slagharen. Het leuke aan Attractiepark Slagharen is dat ze een volledig vakantiepark op het terrein hebben. Vanuit Vakantiepark Slagharen loop je zo vanuit je huisje, tent of stacaravan het attractiepark in.

Reden 2. Meer dan 30 attracties

Attractiepark Slagharen heeft meer dan 30 verschillende attractie, waaronder glijbanen, waterattracties, achtbanen, draaimolen en piratenship. Voor jong en oud zijn er genoeg leuke attracties in het park te vinden. Daarnaast zijn er nog veel leuke shows en parades om met het hele gezin van te genieten.

Reden 3. Leuke accommodaties

Wil je overnachten bij Slagharen? Dan heb je de keuze uit verschillende leuke accommodaties om in te overnachten. Kies je voor een luxe chalet of ga je overnachten in een Wigwam tent. Er is voor iedereen wel een leuk verblijf te boeken om comfortabel of avontuurlijk te overnachten.

Reden 4. Gezelligheid

Hou jij ervan om gezellig te genieten van een hapje of drankje? Of om tussendoor te shoppen? Op Attractiepark Slagharen vind je een Main Street, dit is de plek om te shoppen of om culinair te genieten. Oja, er zit ook nog een supermarkt. Altijd handig.

Reden 5. Betaalbaar

In vergelijking met andere pretparken in Nederland en Europa is Attractiepark Slagharen relatief betaalbaar. Een pretpark met overnachting boeken hoeft dan ook niet duur te zijn. Sterker nog, het kan zelf goedkoop als je kiest voor een arrangement bij Slagharen of een aanbieding!