Skip to main content

Vijf manieren om inbraken in je huis te vermijden als u op vakantie bent

By 30 december 2019Travel

Bij de meest ernstige en gevaarlijke criminele activiteiten die iemand kan ondergaan hoort zeker een huisinvasie of inbraak. Criminelen die zulk gedrag vertonen zijn gevaarlijk en in sommige gevallen zelfs gewelddadig. Dat is waarom het nodig is om stappen en voorzorgsmaatregelen te nemen om je huis tegen een potentiële inbraak te beschermen. Voor diegenen die zich afvragen hoe je je huis kan beschermen, zijn hier 5 stappen om dat te doen:

 

1.) Laat je sleutels niet buiten liggen. Ja, er zijn nog steeds mensen die sleutels onder de deurmat laten liggen voor het geval ze uit hun huis gesloten worden. Het probleem met deze strategie is dat de sleutel door iedereen die hem vindt gebruikt kan worden. En, geloof het of niet, veel inbrekers zullen eerst onder de mat kijken vanaf ze op je eigendom komen.

 

2.) Houd alle deuren en ramen gesloten en beveiligd. We hebben soms “Hollywood” gedachten in ons hoofd over inbrekers die allerlei soorten geavanceerde tools gebruiken om in te breken in een huis. Dit is over het algemeen niet het geval in het echte leven. Veel inbrekers gaan gewoon van huis naar huis om te zien welke deuren en ramen gesloten zijn en dewelke open zijn. Om informatie te verkrijgen over de beste raamsloten, ga naar onze website – www.locksecure.nl/slotenmaker-zoetermeer

 

3.) Zorg voor een goed verlichtte zone rond de perimeter van je huis. Beveiliging en bewegingsdetectorsystemen zijn het nuttigst. Inbrekers en criminelen hebben de mantel van duisterheid nodig om zich te kunnen verstoppen in het donker en om hun inbraken te plegen. Als je licht aan het scenario toevoegt, wordt het erg moeilijk voor hen om succesvol in te breken.

 

4.) Als je weg bent van huis, zorg er dan altijd voor dan een buur een oogje in het zeil kan houden. Dit geldt voor het ophalen van je mail, het aandoen van de lichten ’s nachts of alles wat het gevoel geeft dat er iemand thuis is in het huis. Nogmaals, inbrekers willen altijd de veiligste zone uitzoeken om in te breken.

 

5.) Heb een betrouwbaar en efficiënt alarmsysteem dat geïnstalleerd is op je eigendom. Dit kan je ngo de beste oplossing geven voor je noden omdat een alarm of algemeen beveiliging systeem zeker zal werken als afschrikmiddel. Inbrekers en criminelen willen niet gepakt worden.

 

Voor meer suggesties over hoe je een inbraak kan vermijden, bezoek onze website!