Skip to main content

Je kent het vast wel. Je telt de dagen af tot het moment dat je weet dat je op vakantie kunt gaan. Van te voren heb je al nagedacht en wellicht al op veel websites gekeken en heb je de ideale reis voor deze vakantie wellicht al geboekt. De voorpret is al enorm, het maakt niet uit om wat voor vakantiereis het gaat. Als gezin heb je wellicht al avonden aan de keukentafel discussies gevoerd over wat iedereen wel en niet wil. Maar de vraag is wel of je niets vergeten bent. Vaak check je de laatste zaken nog vlak voor vertrek. Je kunt op het laatste moment nog wel iets nodig hebben. Gelukkig zijn er dan websites zoals Nobraa.com waar je nog een bestelling kunt plaatsen.

Niets vergeten?

Want wees eerlijk, hoe vervelend is het als blijkt dat je iets mist tijdens de vakantie wat eenvoudig te bestellen was geweest? Daarom is het erg belangrijk je goed voor te bereiden op jouw vakantie. Hoe naar zou het zijn als je aangekomen op de plaats van bestemming of het nu in je hotel, camping, bungalow is en je begint met een vervelend gevoel omdat je niet alles tot je beschikking hebt wat je wel nodig blijkt te hebben? Verheugen is ook vooruitzien en de zaken regelen!

De voorpret

Of het nu gaat om een rondreis door Afrika, een cruise in de Caribbean, een stedentrip in Europa, een trektocht met een camper door de USA, een treinvakantie op de Transsiberië Express, een cultuurvakantie in Italië of gewoon een vakantie op de camping rond de Middellandse Zee, je kijkt er allemaal naar uit. Je hebt er zin in. Misschien is het maar een paar dagen, een lang weekend of drie weken. Iedereen vult zijn vakantie op zijn manier in. Je eigen wensen, je eigen ideeën kan je gewoon centraal laten staan als je een vakantie boekt of samenstelt. Verheugen is ook jouw eigen ideale vakantie samenstellen!

Regels omtrent corona

Als laatste moet je ook nadenken over corona en de maatregelen die er gelden in het land. Gelden dezelfde regels als in ons land? Zijn er andere zaken waar je aan moet denken? Welke maatregelen gelden er lokaal of landelijk in de streek waar je naar toe gaat? Dit zijn allemaal logische vragen en veel is na te lezen op de verschillende websites. Er is echter één ding wat absoluut noodzakelijk is. In bijna elk land zijn er regels over mondkapjes. Zorg dat je deze voldoende mee hebt genomen voor je vertrekt. Je kunt zwarte mondkapjes online kopen bij nobraa.com. Want ondanks corona, allerlei regels en maatregelen is het goed om jezelf goed voor te bereiden voor je vertrekt. Verheugen is ook mogelijk in corona-tijd.