Skip to main content

Bijna elke Nederlander gaat in de zomer of rondom de zomerse periode op vakantie. Dit doen zij om te ontspannen of om meer van de wereld te zien. De laatste jaren is Griekenland als een populair en leuk vakantieland ervaren. Om een leuke reis naar Griekenland te plannen hebben wij een aantal praktische tips voor u. Hopelijk informeren wij u voldoende en kunt u genieten van een onvergetelijke en welverdiende vakantie in Griekenland.

Bezienswaardigheden in het land

Bezoekt u Griekenland niet alleen voor de zon? Dan raden wij u aan om de oude architectuur op het vaste land eens te bezoeken. Er zijn fantastische werken gemaakt in de tijd van de Romeinen en deze staan tot op heden nog steeds.

Geniet u meer van de natuur en bergen? Dan bent u in Griekenland ook aan het juiste adres. Het Griekse landschap is op sommige plekken namelijk fantastisch en u doet er goed aan om een auto te huren wanneer u hier meer van wilt zien. Zo kunt u altijd en overal komen en blijft niks een vraagteken.

Type accommodatie dat u betreedt

In Griekenland kunt u het zo gek niet bedenken en u kunt hier intrek in nemen. Op de Griekse eilanden kunt u appartementen of huizen huren van particulieren of zijn er investeringsmaatschappijen die een bungalowpark hebben opgekocht en voor schappelijke prijzen aanbieden. Ook zijn er op de eilanden ontelbare all-inclusive hotels te vinden, van 2 sterren tot de meeste prachtige resorts met een waardering tot wel 5 sterren. In iedere prijscategorie is er wat te vinden en wij raden u aan om uw wensen en behoeften kenbaar te maken en dit mee te nemen in de keuze.

Bent u van plan om met een grote groep op vakantie te gaan naar Griekenland? Dan kunt u een vakantiewoning in Griekenland huren. Op deze manier heeft u iedereen onder één dak en kunt u genieten van en met elkaar.