Skip to main content

Vakantie in eigen tuin? Dit is handig!

By 20 juli 2017Topbestemmingen

Voor een heerlijke vakantie is het niet altijd nodig om naar het buitenland te reizen. Als de zon volop schijnt is het heerlijk om in je eigen paradijsje te genieten van het mooie weer. Wij hebben handige tips voor een succesvolle vakantie in eigen tuin.

Schaf een zonwering aan
Tijdens de warme dagen wil je natuurlijk zorgeloos genieten van je terras. Een zonwering biedt optimale bescherming tegen schadelijke UV stralen en de zon. Een bijkomend voordeel is dat het in huis lekker koel blijft. Kijk op mooiezonwering.nl voor de vele mogelijkheden en kies een zonwering die bij je tuin past. Een zonwering beschermt daarnaast ook je interieur en het zorgt voor een stukje privacy. Dit is erg prettig als je aan een drukke weg woont of buren hebt die direct je huis in kunnen kijken.

Neem een terrasoverkapping
Met een terrasoverkapping kun je nog langer genieten van het buitenseizoen. Tegenwoordig heb je vele uitbreidingsopties waardoor het mogelijk is om de terrasoverkapping geheel naar wens te maken. Denk bijvoorbeeld aan extra verlichting voor de zwoele zomeravonden of aan windvaste screens.

Comfortabele tuinmeubelen
Om lekker te kunnen ontspannen in de tuin is het belangrijk om te beschikken over comfortabele tuinmeubelen. Een fijne ligstoel of een heerlijke loungebank met zachte kussens bezorgt je het ultieme vakantiegevoel.

Mooie kleurrijke planten
Plant prachtige planten en bloemen in de tuin. Denk aan exotische planten zoals cactussen en fruitboompjes. De prachtige kleuren van de bloemen en planten en de vogels die fluiten zullen je helemaal in de vakantiestemming brengen.

Met deze handige tips kun je optimaal genieten van een vakantie in eigen tuin. Of je nu in de tuin gaat zonnen, barbecueën met vrienden of in een zwembadje zit, zorg ervoor dat je tuin een plek is waar je heerlijk tot rust komt.