Skip to main content

Nadat ik en mijn vrouw een drukke periode achter onze rug hebben met voor mijn vrouw een nieuwe baan. Ook zijn wij samen gaan wonen in Amsterdam. Dit zorgde de laatste tijd voor ontzettend veel drukte en ook wat stress tussen ons. Om het moraal van onze relatie wat op te krikken gaan wij gezellig een weekendje weg. Om ons niet nog meer stress te bezorgen doormiddel van een lange reis hebben wij gekozen voor een gezellig weekendje weg in eigen land. Daarom gaan wij met de auto naar het oosten van het land naar b&b Enschede.

De B&B

De bed en breakfast was gelegen op een ontzettend mooie locatie. We hadden van tevoren al gekeken wat er te doen was in de omgeving en dit viel ons niet tegen. Er waren mooie landschappen voor een prachtige wandeling of fietstocht. Hierom hebben wij onze elektrische fietsen op onze fietsendrager gezet en meegenomen. Dit geeft ons de vrijheid om te gaan fietsen wanneer wij willen. De b&b ligt ook dicht bij de stad Enschede, op internet staat geschreven dat je op het van Heekplein ontzettend leuk kan winkelen en dat alle winkels die leuk zijn om kleding te kijken aanwezig zijn op het van Heekplein in Enschede. Dit gaat van de Zara tot de Mango en de Sting tot aan de Primark. En dat je voor een lekkere lunch op een gezellige locatie op loopafstand van de oude markt bent.

Het weekend

Ons weekend was zeer geslaagd en het uiteindelijke doel is zeer zeker bereikt. Wij hebben een zeer prettig weekend achter de rug waarin wij samen lekker ontspannen hebben en weer naar elkaar gegroeid zijn. De avonden waren gezellig en we hebben veel lekker gegeten en gedronken. Dit weekend bevestigde voor ons dat wij vaker er gezellig op uit moeten.