Skip to main content

Ben je op zoek naar een leuk uitje om met “de mannen” te doen? Weer eens lekker met de mannen onder elkaar eruit, zonder kibbelende vrouwen…

Kijk eens op Uitmetvrienden.nl. Een leuke, informatieve website met mogelijkheden voor overnachtingen, restaurants en héél veel activiteiten. Voor de familie, voor een bedrijfsuitje, maar zeker ook voor mannen. Er zelfs een geheel artikel aan gewijd.

Sportieve uitjes

Je denk bij een mannenuitje al snel aan karten of paintball natuurlijk, maar er tegenwoordig zoveel meer te doen. Maar er zijn zoveel meer leuke, originele mannen uitjes te bedenken. Wat denk je van spanning en sensatie op het water met onder andere powerkiten, jetpacken, raften en waterskiën. Neem maar een paar droge kleren mee dus!

Houden jullie van snelheid en heb je karten wel gezien? Denk dan eens aan racen op een echt circuit.

Mannen uitjes met drank

Na inspanning hoort ontspanning. Bier is natuurlijk een drank die veel wordt gedronken en we uit Nederland soms over de hele wereld exporteren. Maar hoe wordt zo’n biertje nu gebrouwen en welke verschillende soorten zijn er? Houden jij en je vrienden van een biertje, ga dan zeker voor een rondleiding bij één van de vele brouwers die ons land rijk is! Zijn jullie meer het type voor whisky, wijn of cocktails? Alles kan natuurlijk zolang jullie met de mannen maar genieten.

Overnachten met de mannen

Maken jullie er gelijk een mannenweekend van? Geen probleem. Je kunt op de site van Uitmetvrienden makkelijk zoeken naar een groepsaccommodatie, hotel of bed & breakfast. Midden in de stad zodat je hele nacht kunt stappen en daarna rollend naar huis. Of liever wat afgelegen zodat jullie onder het genot van een drankje een potje kunnen kaarten en bijpraten. Alles kan, het is jullie mannenuitje.