Skip to main content

Nederland is een rijk land als het om pretparken gaat. We kennen allemaal de Efteling wel. Maar wist je dat er nog veel meer pretparken in Nederland zijn. Waarbij gedacht is aan kleine kinderen. Die er zeker de dag van hun leven zullen hebben. Wij hebben de beste parken voor je gevonden die absoluut de moeite waard zijn. Omdat ze leuke attracties hebben waar echt aan klein en groot is gedacht. Lees dus snel verder over de leukste pretparken in Nederland en geniet met kleine kinderen volop van de geweldige attracties!

1. Pretpark Duinrell

Wanneer je echt op zoek bent naar een geweldig pretpark voor jonge kinderen is Duinrell absoluut een aanrader. Er is werkelijk van alles te beleven. Er zijn bijzonder veel attracties die je niet wilt missen en voor verschillende leeftijden. Waarbij kleine kinderen absoluut aan hun trekken van de dag zullen komen. Een herinnering begint bij Duinrell!

2. Pretpark de Efteling

Kies je liever voor een groter pretpark met plezier voor klein en groot? Dan is de Efteling echt wel de plek to be! Want bij de Efteling kun je genieten van leuke en uitdagende attracties of samen met de kinderen door het sprookjesbos lopen. Zoveel leuks dat je kunt beleven dat een dag veel te kort is! En dat is wat je dan ook echt zal ervaren met het gezin.

3. Julianatoren Apeldoorn

Voor kleine kinderen is Julianatoren Apeldoorn absoluut een pretpark om naartoe te gaan. Je kunt er veel avonturen beleven. Waarbij er voor ieder kind wel iets leuks is wat hen nog lang zal heugen. Een echte aanrader dus voor gezinnen met kleine en jonge kinderen.

4. Walibi

Wil je net iets meer uitdaging? Dan moet je absoluut voor Walibi kiezen. Waarbij het pretpark vaak  gehoor geeft aan de verschillende thema’s en momenten van het jaar. Dit is ontzettend leuk. Welke attracties je er kunt vinden? Van achtbaan tot reuzenrad! Genieten dus!

5. Speelland Beekse Bergen

Liever een plek die voor klauterplezier staat kiezen? Dan moet je absoluut naar speelland Beekse Bergen! Daar kun je gedurende de dag heerlijk spelen en plezier maken. Wie wil dat nu niet. Lekker onbezonnen genieten van verschillende speeltoestellen.