Skip to main content

Tips om tot rust te komen

By 31 oktober 2017januari 4th, 2018Voorbereiding

Een verre reis

Heerlijk ontspannen met een verre reis, ver weg van alle problemen. Heerlijk op het strand liggen met een boek in je handen en luisteren naar het geluid van de zee. Als je een lekker rustgevende vakantie wil hebben, probeer dan zo min mogelijk activiteiten voor jezelf in te plannen. En bekijk dag voor dag wat je wilt gaan doen en waar je zin in hebt. Neem ook de tijd om even niks te doen. Mocht je met gezelschap op vakantie zijn geef dit aan wat je behoeftes zodat ze er rekening mee kunnen houden.

Op stap met je vrienden

Goede vrienden zijn goed voor je gezondheid. Dus ga wat gezelligs doen met je vrienden. Want tijd door brengen met vrienden zorgt voor ontspanning waardoor je stress hormonen afnemen. Ga gezellig een dagje shoppen in de stad met vrienden of neem een leuke comedy film met lekker eten. En wellicht een lekker borreltje als afsluiter.

Zelf rustig ontspannen

Je lichaam komt tot rust door een goede bloeddoorstroom. Want als je goede bloeddoorstroom hebt dan komt er meer zuurstof in je cellen waardoor afvalstoffen weg kunnen uit je lichaam. Een goede doorbloeding krijg je door veel te bewegen door bijvoorbeeld, fietsen, fitnessen of een stukje wandelen. Je kan je ook ontspannen door iets creatiefs te doen. Sommige mensen schilderen of schrijven graag en gaan helemaal op in hun eigen fantasie. Ook alleen al het luisteren van muziek kan erg ontspannend zijn. Door lekker tijd voor jezelf te nemen kom je niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk tot rust. Probeer dan op zo een dag ook afstand te nemen van je mobiele telefoon of je laptop zodat je rust niet constant verstoord wordt. Een andere manier om mentaal te ontspannen is met behulp van een Escort Angel, deze dames kunnen je een onvergetelijke avond bezorgen.

Het is belangrijk dat je kijkt waar jij behoefte aan hebt. Wil je juist gezelschap hebben of wil je liever alleen zijn? En kom jij tot rust door bezig te zijn met je hobby’s of doe je het liefste even helemaal niks?