Skip to main content

Sporten in het buitenland? wat kan er allemaal mee

By 30 augustus 2017Reisadviezen

Ben je een fanatieke sporter? Dan moet er natuurlijk op vakantie ook gesport worden. Heerlijk genieten van een ontspannende en actieve vakantie op een geweldige bestemming. Als jij je koffer gaat pakken, is het relevant om ook alles voor het sporten mee te nemen. Wat kan er allemaal mee?

Supplementen
Veel mensen kiezen ervoor om supplementen mee te nemen naar het buitenland. Één van de voornaamste redenen om supplementen mee te nemen is om de juiste hoeveelheden mineralen en vitamines binnen te krijgen. Op vakantie houden de meeste mensen zich niet aan de voedingsregels, waardoor dit wel eens mis kan gaan. Door het innemen van supplementen blijf je dit ook op peil houden tijdens je welverdiende vakantie. Het kost niet veel tijd, maar het innemen van een supplement heeft dan wel een groots effect.

Sportschoenen
Het is verstandig om je fijne sportschoenen niet te vergeten. Hardlopen is een heerlijke manier om je vakantiebestemming vanuit een andere perspectief te verkennen. Je kunt heerlijk voor het ontbijt gaan hardlopen, of in de avond genieten van een zonsondergang. Neem ook een flesje water mee als verkoeling tijdens het rennen.

Sportruimte
Informeer of je hotel of appartement een sportruimte beschikbaar heeft, er zijn tegenwoordig namelijk veel appartementen en hotels die dit wel hebben voor hun gasten. Hier zou jij je dan tijdens de vakantie prima kunnen vermaken. Is er geen sportruimte? Dan kun je zeker actief zijn op een andere manier. Bekijk in de omgeving of er activiteiten beschikbaar zijn die je leuk lijken. Denk bijvoorbeeld aan kanovaren of het beklimmen van heuvels of bergen. Ook het bewandelen van ruige wandelgebieden vergt veel inspanning. Het is ook een goed idee om een springtouw mee te nemen, dit neemt weinig ruimte in en kan je helpen om je fit te houden tijdens je vakantie.