Skip to main content

Na meer dan 100 succesvolle indoor Sensation Shows voor miljoenen extatische bezoekers in meer dan 30 landen over de hele wereld, bezoekt Sensation nu voor de tweede keer het Midden-Oosten, nadat de eerste show vorig jaar een fenomenaal succes was. Het evenement zal worden gehouden op de renbaan Meydan, waar duizenden mensen samen zullen komen voor een epische avond met spectaculaire showelementen en de beste muziek ter wereld.

 

11 november is de dag!

Op 11 november zal in Dubai de derde editie van Sensation Dubai! Wij kunnen niet wachten om hierbij te mogen zijn. Het is een spectaculaire oase in de woestijn, dat je het gevoel geeft dat je duizenden kilometers vandaan bent van het stadse leven. De zwembad faciliteiten hebben een prachtig ontwerp en de uitzichten zijn heel indrukwekkend vanaf de infinity pool of het dakterras.

 

Witter dan wit

De strikte dresscode voor het evenement is wit, zoals altijd. Als toevoeging hierop is Sensation een samenwerking aangegaan met de modeontwerpster uit Dubai ‘Kristina Fidelskaya’, om een Sensation capsule collectie uit te brengen voor 2016. Een leuke tip voor alle dames die tijdens het evenement de hele nacht er stijlvol uitwillen zien! Bekijk hier de collectie Sensation Capsule Collection van Kristina Fidelskaya. Ze heeft zelfs een aantal Limited Edtion T-shirts ontworpen speciaal voor dit evenement.