Skip to main content

Ga je binnenkort op roadtrip? Dit is waarschijnlijk de reden dat je nu dit blog leest. Veel mensen houden van zee, zon en strand op hun vakantie of wellicht een safari. Maar een actieve roadtrip vakantie kan ook oh zo leuk zijn. Voor je eigen belang is het wel zo handig als je een aantal items zeker meeneemt… Dus ga je binnenkort op roadtrip? Lees hier wat je allemaal mee moet nemen.

#1: Een goede auto

Hoe wil je goed gaan roadtrippen als je auto bijna uit elkaar valt? Een goede auto is dan ook best wel van groot belang, tenzij je graag een uitdaging en spanning wil in de auto. Zorg dat ie bij de garage is geweest voor je op reis gaat en geef daar ook aan dat ie goed in orde moet zijn voor een lange reis. Langs de weg stil komen te staan in het buitenland is namelijk wel het laatste waar je op aan het wachten bent.

#2: Muziek

Natuurlijk heb je muziek nodig! hoe ga je het anders ooit dagen volhouden met je vrienden? Tegenwoordig heb je vele muziekdiensten, alleen heeft nog niet iedere auto bluetooth dus vergeet zeker de aux kabel niet in dat geval! Zorg dat je muziek draait waar iedereen wel vrolijk van wordt.

#3: Hoe ga je slapen?

Iets wat je je goed moet afvragen, ga je voor een luxe roadtrip? Slapen in hotels en daar lekker kunnen eten en kunnen douchen of ga je voor het echte werk en buiten in de natuur overnachten? Tent mee, luchtbed, slaapzak en lantaarns en je krijgt het echte roadtrip gevoel. Natuurlijk is niets zo mannelijk om als je thuis komt tegen je vriendin te kunnen zeggen dat je echt mannelijk buiten in de natuur hebt overnacht (De huilbuien vanwege dat konijn die langskwam, moet je dan wel achterwege laten).