Skip to main content

Je bent net getrouwd en je voelt je de gelukkigste persoon ter wereld. Binnenkort ga je dit geluk vieren met een mooie huwelijksreis. Alleen heb je nog niet besloten hoe je je huwelijksreis juist gaat doorbrengen. Je bent erg kieskeurig, want je wilt enkel het beste. Wat dacht je van het inhuren van een privévliegtuig voor je huwelijksreis?

Waarom zou je een privévliegtuig inhuren?
Je huwelijksreis is de mooiste reis die je ooit zult maken, of dat moet het toch zijn. Zorg er daarom voor dat je ze onvergetelijk wordt. Een goede manier om dat te doen is door een privévliegtuig in te huren. Nu zal denk je waarschijnlijk: Waarom zou ik een privévliegtuig inhuren? Dat is toch alleen voor rijke mensen en Hollywoodsterren?. Dat is zeker niet waar! Een privévliegtuig hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Al is de prijs wel afhankelijk van de hoeveelheid personen waarmee je reist. Een privévliegtuig is een goed idee voor je huwelijksreis omdat het zo’n unieke ervaring is, maar er zijn nog veel meer voordelen.

Voel je zoals een echte celebrity
Bij sommige maatschappijen kan je zelfs het privévliegtuig van bekende personen inhuren, wat is er specialer dan dat? Zo kan je bijvoorbeeld de privéjet van Peter Jackson, maker van filmtrilogie ‘The Lord of the Rings’,inhuren. Tijdens je vlucht in het luxueus vliegtuig kan je heerlijk genieten van een uitstekende service en een glaasje bubbels dat meestal in de prijs inbegrepen is. Daarnaast is er ook internet en telefoon beschikbaar.

Geniet in alle rust
Tijdens je huwelijksreis richt je je natuurlijk het liefst op je partner. Uren op een volgepropt vliegtuig zitten is dan niet zo romantisch, het privévliegtuig is dan het beste alternatief. Je hoeft je niet druk te maken over luidruchtige kinderen of een buurman die je wakker houdt door zijn gesnurk. Focus je op wat belangrijk is en
spendeer samen onvergetelijke en rustige momenten!

Extra comfort
Een privévliegtuig huren van www.firstclassaviation.nl is dus rustiger, maar ook nog eens extra comfortabel. In een privévliegtuig zijn er namelijk minder zitjes, waardoor je meer ruimte hebt. En dat betekent ook dat je plaats genoeg hebt voor die lange benen van je! 

Romantisch
Romantiek is het belangrijkste tijdens een huwelijksreis en hoewel ook de bestemming die je kiest van belang is, mag je het belang van het vervoer naar je bestemming zeker niet onderschatten. In een privévliegtuig kunnen jij en je partner je al goed voorbereiden op de aankomende fantastische reis door gezellig in alle rust van elkaar te genieten en door te genieten van een romantisch dinertje, waartoe je de mogelijkheid hebt op zo’n vliegtuig. 

Een privévliegtuig is ook nog eens erg praktisch
Met een privévliegtuig kan je gaan waar je wilt wanneer je wilt. Het fungeert dus zo’n beetje als een luchttaxi. Je hoeft dus niet eerst uren onderweg te zijn naar een verre luchthaven, want een privévliegtuig vliegt vanuit elke luchthaven die je wenst en hij vliegt ook naar elke luchthaven die je wenst. Je hoeft geen uren op voorhand aanwezig te zijn, waardoor je kostbare tijd verliest. Slechts 15 minuten op voorhand is voldoende. Daarnaast kan je ook meerdere bestemmingen op één dag doen als je dat wenst, en eventueel slapen op het vliegtuig zodat je geen hotels meer hoeft te boeken.