Skip to main content

Plan je vakantie zo goedkoop mogelijk

By 22 mei 2019Budget, Reisadviezen, Travel

Vakantie is niet iets wat als goedkoop wordt gezien. Ook al is het maar hoe duur je het zelf maakt. Jij bent er namelijk zelf bij met de dingen die je doet en wat jij er aan uit geeft. Het is alleen niet nodig om het heel duur te maken voor jezelf, want als je terug komt van vakantie wil je nog wel brood kunnen eten. Dit kun je bijvoorbeeld doen door cashback shopping of door gebruik te maken van interrailen. Lees dit artikel om er achter te komen hoe jij zo goedkoop mogelijk op vakantie kunt gaan.

Maak veel gebruik van hostels

Hostels zijn eigenlijk goedkopen hotels. Bij een hotel worden er vaak extra’s geboden, deze heeft een hostel vaak niet. Dit maakt een hostel wel goed koop. Kies daarom voor een hostel als je niet veel geef om je slaapplek.

Kies voor een roadtrip

Je zou er voor kunnen kiezen op een roadtrip te gaan. Dit is een van de goedkopere manieren van vakanties. Je rijdt gewoon met de auto naar een stad en/of natuurgebied en geniet daar van je vakantie. Dit zou je ook kunne doen door middel van interrailen. Hiermee kun je met de trein door heel Europa reizen voor een aannemelijke prijs.

Vakantie met cashback

Cashbackshopping wordt steeds populairder. Dit geldt voor zowel het kopen van artikelen als dat van een vakantie. Je zou via een cashback shopping website aan cashback codes kunnen komen waardoor jij een deel van je geld terug krijgt. Dit zou kunnen zijn op een overnachting, of misschien wel je vliegticket. Met cashback shopping kun je zo redelijk wat geld besparen.

Werk tijdens je vakantie

Mocht jij graag voor een langere tijd op vakantie willen gaan dan zou je er ook voor kunnen kiezen om te werken tijdens je vakantie. Denk er bijvoorbeeld aan om op de camping te werken.