Skip to main content

Bijna iedereen die vliegt, of het nu zakelijk of privé is, krijgt te maken met dezelfde vraag. Hoe kom ik naar de luchthaven? Wanneer u slechts enkele dagen weg gaat en weinig bagage bij u heeft, is de keuze misschien niet zo moeilijk. Dan kunt u de trein nemen naar Eindhoven CS en vandaar de bus pakken naar de terminal. Woont u op een behoorlijke afstand en vertrekt uw vlucht in de vroege uurtjes, dan wordt het openbaar vervoer al snel een probleem. Om nog maar niet te spreken van overvolle bussen en treinen waar u uw koffers niet kwijt kunt. Het liefst zou u dan gebruik maken van parkeren vliegveld Eindhoven. Maar wat zijn uw opties?

De mogelijkheden voor parkeren vliegveld Eindhoven

Wanneer uw vlucht vertrekt vanaf Eindhoven Airport wilt u daar uiteraard op een comfortabele, maar niet al te kostbare manier aankomen. Bovendien wilt u stressvrij op vakantie of uitgerust aan uw zakenreis beginnen. Als u gebruik maakt van openbaar vervoer bent u afhankelijk van trein- en bustijden en moet u maar afwachten of u een plaats kunt vinden met al uw bagage. Liever gaat u dan met uw eigen auto. Heeft parkeren bij vliegveld Eindhoven uw voorkeur? Dan kunt u gebruik maken van diverse bewaakte parkeerplaatsen, waar u tegen een vastgesteld tarief uw wagen kunt laten staan.

Gehaald en gebracht

Een andere optie, die u waarschijnlijk nog veel meer rust geeft, is uw auto bij de terminal laten ophalen. Uw auto wordt dan voor u geparkeerd en bij terugkomst wordt u per shuttlebus naar de parkeerplaats vervoerd.