Skip to main content

Parkeren Düsseldorf Airport: gemakkelijk en snel

By 18 november 2021Reisadviezen

Al meerdere jaren vliegen ik en mijn gezin vanaf Düsseldorf Airport. We merkten echter vorig jaar dat de drukte rondom het vliegveld en het parkeren bij Düsseldorf Airport wel erg aan het toenemen is. Zo moesten we toen een half uur rondrijden op zoek naar een vrije parkeerplek. En, laten we het zo zeggen, dat was niet helemaal de parkeerplaats waar we hadden willen staan. Gelukkig is alles toen goed gegaan. Maar, we gingen niet met een heel prettig gevoel weg op vakantie. Dit jaar hebben wij hier echter de perfecte oplossing voor gevonden. Door vooraf online jouw luchthave parking te reserveren voor goedkoop Parkeren Düsseldorf Airport, ben je gegarandeerd van een parkeerplaats.

Je hoeft enkel de gewenste parkeerdagen en tijdstippen aan te geven, en de website geeft je een lijst met beschikbare parkeeraanbieders voor die periode. Bij elke aanbieder wordt een korte samenvatting gegeven over de voorzieningen en of je bijvoorbeeld de sleutel kan behouden. Wij kozen dit jaar voor een shuttle dienst voor het Parkeren Düsseldorf Airport. Nadat we deze parkeeraanbieder hadden uitgekozen, boekten we direct via ParkCare. Zo waren we gegarandeerd van het feit dat er een plekje voor ons werd vrijgehouden. En jawel hoor! We kwamen aan op het adres, lieten onze reservering zien en konden zo doorrijden. Geen gedoe en we wisten precies waar we terecht zouden komen. 

Ik heb parkeren nabij de Airport van Düsseldorf nog nooit zo gemakkelijk meegemaakt. Heerlijk. Zo konden we in ieder geval met een gerust hart op onze reis vertrekken.

Voordelig en veilig parkeren doe je zo

Naast het feit dat ik graag van tevoren weet waar ik terecht kom als ik mijn auto voor een periode ergens parkeer, vind ik geld besparen ook erg fijn. Echter, wil ik niet inleveren op de veiligheid van mijn auto en de attributen die daar nog inliggen. Het is echter ook via de website van ParkCare goed mogelijk om zowel veilig, als goedkoop te parkeren. Zo stonden wij op een super veilige en betrouwbare parkeerplek, maar ontvingen we 60% korting op het parkeertarief! Na contact met de klantenservice, want ik werd toch wel een beetje achterdochtig, bleek dat ParkCare duidelijke afspraken heeft met de aanbieders. Zo bieden zij altijd hetzelfde of een voordeliger tarief aan als de parkeeraanbieder zelf. En doordat je dus vooraf boekt, regel je eigenlijk gewoon een soort van vroegboekkorting. Ideaal!

Je kan overigens niet alleen voor parkeerplekken in Duitsland terecht bij ParkCare. Ook als je vanaf een luchthaven in België of Nederland vliegt, en dus bijvoorbeeld gebruik maakt van Parkeren Rotterdam Airport, kan je bij ze terecht. Ze hebben een super ruim en divers aanbod!