Skip to main content

Een stedentrip staat vaak in het teken van lopen, lopen, lopen. Dan zijn comfortabel zittende schoenen uiteraard onmisbaar om geen pijnlijke voeten te krijgen. Maar wat voor soort schoenen zijn nu ideaal om mee te nemen op stedentrip? Hieronder enkele tips voor de schoenen die niet mogen ontbreken in je koffer tijdens een stedentrip.

Sneakers

Een paar comfortabele sneakers mogen nooit ontbreken tijdens een stedentrip. Doordat je meestal veel wilt zien van een bepaalde stad in een korte tijd, horen lange wandelingen er bij. Dan is de sneaker de ideale schoen om te dragen onder een korte broek of jurk, waarmee je tegelijkertijd ook nog eens comfortabel grote stukken kunt lopen. Puma sneakers of sneakers van Adidas of Nike zijn de ideale sneakers, gezien ze comfort, een sportief uiterlijk en tegelijkertijd vrouwelijkheid in een schoen combineren. 

Comfortabele hakken

Een slee of blokhak is naast dat het er vrouwelijk en leuk uitziet als schoeisel onder een jurk of korte broek, ook nog eens comfortabeler om op te lopen dan een sleehak of stilettohak. Neem altijd een paar comfortabele hakken mee voor ’s avonds als je over de boulevard gaat flaneren, ergens een drankje gaat doen of lekker uit eten gaat. Dat maakt je avond outfit toch net iets vrouwelijker dan een sneaker onder je jurk, wat echter ook heel goed kan. 

Slippers of sandalen

Slippers of sandalen zijn ideaal om overdag kleinere stukjes mee te wandelen als het warm weer is. Echter loop je meestal veel tijdens een stedentrip, dus trek je slippers of sandalen dan alleen aan als je een klein uitje hebt gepland of niet te ver hoeft te lopen om de kans op pijn in je voeten of benen te vermijden. Online schoenen kopen via Durlinger.com is eenvoudig en binnen enkele dagen heb je de perfecte schoenen of slippers/sandalen binnen voor jouw stedentrip. Zij bieden een enorm groot assortiment aan diverse soorten schoenen aan, zodat je daar niet meer over na hoeft te denken.