Skip to main content

Met de trein naar België

Er even tussenuit? Maak dan een stedentrip per trein naar België en bezoek steden als Antwerpen, Brussel of Gent. Deze prachtige steden zijn per trein bereikbaar met een reistijd van slechts 1 uur en 12 minuten. Per Thalys of InterCity Brussel wordt u in hartje centrum afgezet, waarna uw stedentrip/weekendje weg direct kan beginnen. Onderweg geniet u van comfortabele stoelen, voldoende bagageruimte, stopcontacten en catering aan boord.

Dagelijks vertrekken er 16 treinen vanaf Amsterdam Centraal naar België om duizenden forensen, shoppers en vakantiegangers naar hun bestemming te brengen. Zij prefereren de trein vaak boven het vliegtuig of de auto, vanwege het comfort, de bagageruimte en het gemak. Daarbij hoeft u niet vroegtijdig in te checken en heeft u ten opzichte van de auto geen last van file- of parkeerproblemen en bespaart u op parkeer- en brandstofkosten.

Dezelfde reis tegen de laagste prijs.

Treinreizen naar België

Voor de treinreis naar België kunt u binnen Nederland opstappen op verschillende treinstations. Per Thalys kunt u opstappen op station Amsterdam Centraal, Schiphol en Rotterdam Centraal. Per InterCity Brussel kunt u opstappen op station Amsterdam, Schiphol, Den Haag, Rotterdam, Dordrecht en Roosendaal. De reistijd per InterCity Brussel is dan ook langer, maar de tarieven zijn vaak lager. Vergelijk de tijden, prijzen en beschikbaarheid via onze website en geniet van de laagste prijs op treintickets naar België!

Populaire bestemmingen

  • Brussel vanaf € 19
  • Antwerpen vanaf € 19
  • Gent vanaf € 28
  • Brugge vanaf € 32
  • Mechelen vanaf € 24
  • Luik vanaf € 31

Treintickets boeken? Klik hier!