Skip to main content

Maak je toilettas vol voor je vakantie

By 23 april 2019Reisadviezen, Voorbereiding

Het is eindelijk zo ver, je gaat lekker op vakantie! Dan wil je natuurlijk wel goed voorbereid zijn, omdat je niet met zorgen wilt zitten tijdens je vakantie. Daarvoor moet je redelijk veel regelen, waaronder de inhoud van je toilettas. Tijdens je vakantie zullen er vast wel plekken zijn waar je veel van deze producten kan kopen, maar niet elk product is zo goed als die uit je eigen land. Heb jij bijvoorbeeld al gedacht om Licener luizenshampoo mee te nemen?

Vrouwen en hun toilettas

De toilettas van vrouwen zijn vaak goed gevuld. Er zou bijvoorbeeld moeten worden gedacht aan een haarborstel, elastiekjes, lippenbalsem, make-up en Nagellak. Daarnaast kan het ook nog wel eens goed uitkomen om een eigen spiegeltje mee te nemen. Deze heb je namelijk niet overal. Vergeet daarnaast niet je maandverband, parfum en zo nodig de pil. Dan ben je er helemaal klaar voor!

De inhoud van een mannen toilettas

Voor de mannen is het iets makkelijker. Vergeet bijvoorbeeld niet je scheermachine, scheerschuim, deodorant en je gel/wax. Verder geldt voor iedere man anders wat ze mee nemen. Mocht het nodig zijn, kunnen condooms ook goed van pas komen.

Toilettas algemeen

Verder horen er vaak dezelfde dingen in een toilettas. Denk hier bijvoorbeeld aan zonnebrandcrème, aftersun, shampoo, douchegel, tandenborstel en anti-muggen crème. Wat er vaak vergeten wordt zijn nagelknippers en medicijnen. Denk bijvoorbeeld aan paracetamols. Daarnaast hoeft luizenshampoo ook zeker geen overbodige luxe te zijn. Het ligt er vaak aan welk land je gaat bezoeken, maar luizen bevinden zich op veel plekken. Licener luizenshampoo kan daarom goed van pas komen tijdens je vakantie.

Voor je zelf is het altijd handig om een checklist te maken voor je de deur uit gaat. Op die manier is de kans dat je iets vergeet net even kleiner.