Skip to main content

Zin in een luxe vakantie in Nederland? Je hebt meer mogelijkheden hiervoor dan je misschien zou denken. Zeker op het gebied van vakantiehuizen en resorts kun je binnen ons eigen land meer vinden dan je zou verwachten. Je hoeft helemaal niet ver te reizen om te kunnen genieten van een luxe vakantie. Ook binnen Nederland heb je veel mogelijkheden op het gebied van luxe vakanties. Deze mogelijkheden worden hieronder voor je op een rijtje gezet.

Buitenhof Domburg

Binnen Nederland zijn een aantal luxe 5-sterren vakantieparken en resorts. Een goed voorbeeld hiervan is het in Zeeland gelegen Buitenhof Domburg. Dit luxe vakantiepark voor het hele gezin is te vinden op Walcheren en NZ Beveland. Hier vind je accommodaties zoals een zwemparadijs, indoor speeltuin, een wellness centrum, een speciale plek voor tieners, pannenkoekenrestaurant en de mogelijkheid om dagtripjes naar omliggende plaatsen zoals Renesse en Middelburg te maken.

Hof van Salland

Vaak wordt gedacht dat de meest luxe vakanties binnen Nederland in Zeeland gevierd kunnen worden. Deze gedachte is logisch: in de zomer heb je er vaak goed weer, en in deze provincie vind je de mooiste locaties aan zee. Maar ook in andere provincies binnen Nederland kun je prima op een luxe vakantie gaan. Een goed voorbeeld hiervan is het Hof van Salland, een 5-sterren vakantiepark in Overijssel. Hier kun je genieten van de mooie natuur binnen Salland, waar onder meer mooie wandel- en fietstochten worden georganiseerd. Natuur en rust, wat wil je nog meer?

Grand Hotel Huis ter Duin

Er zijn weinig stukjes Nederland zo ondergewaardeerd als Scheveningen. Hier vind je niet alleen één van de mooiste stukjes strand van ons land, maar je vindt hier ook de schitterende boulevard. Als je in stijl wilt verblijven in deze stad, verblijf je in het 5-sterren Grand Hotel Huis ter Duin. Dit hotel bevindt zich pal naast het strand en de boulevard.