Skip to main content

U bent er vast weleens geweest. Zo niet, dan is het Veluwemeer een echte vakantie aanrader! Voor gezinnen met kinderen en natuurliefhebbers is er genoeg te doen.

Met een groot aantal campings en jachthavens trekt Veluwemeer jaarlijks honderden bezoekers. Er zijn een hoop verschillende aanbieders van leuke accommodatie rondom het Veluwemeer. Om u een beeld te geven over de mogelijke accommodaties heeft * drie leuke aanraders gevestigd aan het Veluwemeer

Resort Veluwemeer van Europarcs

Wilt u verblijven in een resort? Geen probleem. Dit is mogelijk bij Europarcs Resort Veluwemeer. Dit resort ligt direct aan het meer vlakbij de plaats Nunspeet en is omringd door een prachtig natuurgebied. Natuurliefhebber kunnen hier met veel plezier vertoeven. Behoefte aan een lange strandwandeling? Nabij Europarcs Resoort Veluwemeer ligt een strand met diverse speeltoestellen. Zo hoeven de kinderen zich geen moment te vervelen. Op Resort Veluwemeer worden verschillende type recreatiewoningen gebouwd en heeft U alle keuzevrijheid!

Landal Waterparc 

Nabij het natuurgebied Het Harderbos ligt Landal Waterparc. Je kunt hier kiezen uit appartementen en villa’s en het is mogelijk om direct of vlakbij het water te verblijven. In totaal zijn er 120 villa’s en 120 appartement aanwezig. De villa’s zijn in van alles voorzien en zijn ruim ingedeeld. Het park heeft zowel een overdekt zwembad als een openluchtbad en eigen jachthaven. Ideaal voor wie met de boot naar zijn vakantieverblijf wil. Bij Lanadal Waterparc kun je bootjes huren, surfen, tennissen, klimmen in het speelkasteel, relaxen op het strand of een duik nemen in het zwembad en nog veel meer.

Glamping in safaritenten van Boshoek

De trend binnen het kampeerleven is het fenomeen ‘glamping’. De term is een samensmelting van de termen “glamour” en “camping”. Inmiddels dit begrip uitgegroeid tot een internationaal erkende activiteit en ook populair onder de non- kampeerders. Luxe kamperen is al een tijdje zeer populair in Nederland en is nu ook te beleven op de Veluwe in Nederland. Zo heeft Boshoek comfortabele 6-persoons safaritent met complete inventaris en privé sanitair. Voor de koudere nachten beschikt de safaritent over een kachel. Het echte kampeergevoel met een luxe verblijf maakt dit een bijzondere beleving. Ook voor de mensen die in eerste instantie niet van kamperen houden!