Skip to main content

Klusjes die je tijdens je vakantie kan oppakken

By 23 april 2019Vakantie in eigen land

Misschien heb jij besloten om dit jaar niet op vakantie te gaan, of misschien maar voor heel even. In dat geval zou je aardig wat vrije tijd hebben waarin je klusjes kan doen die je al een lange tijd voor je uit schuift. In dit artikel worden een paar voorbeelden doorgenomen van klussen die je kunt doen tijdens je vakantie. Misschien koop je behang online en hang je dat in je huiskamer op. Dan zijn dat klusje ook maar gedaan, toch?

Zorgen dat je auto helemaal gereinigd is

Je rijdt wel eens door de wasstraat, maar dat maakt alleen de buitenkant van je auto schoon. Tijdens je vakantie kun je er ook even de tijd voor nemen om de binnenkant helemaal schoon te maken en deze dan ook meteen te reinigen. Je zou er voor kunnen kiezen om dit zelf te doen, maar je zou er ook voor kunnen kiezen om dit te laten doen door een extern bedrijf. Sommige wasstraten doen dit als extra service. Let wel op, want je bent er wel aardig wat tijd mee kwijt.

Klussen in huis

Moeten er nog dingen aan je huis gebeuren wat jij alleen maar uitgesteld hebt? Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe plantjes planten, de heg knippen, of misschien je muur opnieuw behangen? Koop dan gemakkelijk behang online en hang dit op tijdens je vakantie. Je hebt er dan alle tijd voor. Dit geldt ook

Breng tijd door met mensen die je niet zo veel meer spreekt

Het zou kunnen voorkomen dat je door je werk sommige sociale contacten niet al te veel meer spreekt. Ga hiervoor even langs, of nodig mensen uit. Op deze manier onderhoud je die contacten ook weer. Dit kan alleen maar positief uitpakken, want het wordt vrijwel altijd gewaardeerd.