Skip to main content

Als je jong bent wil je natuurlijk ook graag eens lekker op vakantie en dan ga je uiteraard zonder je ouders. Uitgaan tot diep in de nacht, lekker eten, drinken en slapen tot in de middag. En daarna naar het strand. Dat klinkt toch perfect voor de ideale jongerenvakantie? Ieder jaar gaan er honderden jongeren, gehesen in bedrukte kleding, op deze jongerenvakanties waar zij de hele stad op stelten zetten.

Spanje

Er zijn veel landen waar je dit kunt doen. Kies voor de jongerenvakantie die je niet mag missen voor een bestemming in Spanje. Gegarandeerd goed weer, veel leuke uitgaansgelegenheden en overal stranden. Kies bijvoorbeeld voor bestemmingen als Blanes, Lloret de Mar of Salou. Ook het eiland Mallorca mag in het rijtje niet ontbreken. Je kunt er van alles ondernemen en ontmoet ook leuke mensen.

Kroatië

Wil je liever naar een ander land? Dan kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld Kroatië. De bekende plaats Poreč is zeer populair onder jongeren. Je kunt er aan het strand liggen maar ook watersporten beoefenen en ’s avonds lekker naar de kroeg of discotheek.

Frankrijk

Ook landen als Frankrijk en Italië hebben populaire bestemmingen voor jongeren. Denk bij Frankrijk bijvoorbeeld aan Argelès sur Mer. Deze plaats wordt niet voor niets het ‘Lloret de Mar van Frankrijk’ genoemd. Het ligt aan de zee, maar ook dichtbij de Pyreneeën. Je kunt er relaxen, genieten van het weer maar ook lekker actief bezig zijn overdag.

Italië

In Rimini in Italië geniet je niet alleen van het mooie weer maar proef je ook de Italiaanse sfeer en kun je uitgaan waar en wanneer je maar wilt. Wat wil je nog meer op je jongerenvakantie?

Kijk en vergelijk voordat je boekt

Kies voordat je op vakantie gaat eerst het land waar je graag naar toe wilt gaan. De mogelijkheden zijn eindeloos en voor iedereen is er wel iets te vinden dat je leuk vindt maar dat ook binnen je budget valt. Zodat jij nog lang kunt genieten tijdens en na je vakantie.