Skip to main content

Internetten door de hele wereld

By 3 oktober 2017Reisadviezen

Tegenwoordig is het belangrijk om ook op vakantie over een internetverbinding te beschikken. Om even een bericht te sturen naar familieleden of om leuke foto’s te delen op Facebook en Snapchat. Mensen vinden het nu steeds belangrijker om altijd online bereikbaar te zijn. Wat zijn de mogelijkheden om te internetten door de hele wereld?

Simkaart voor internet
Ben jij op zoek naar een simkaart om te internetten? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Maak nu gebruik van een unieke data simkaart. Met deze prepaid simkaart kun je alleen maar internetten. Het is dus niet mogelijk om hiermee te telefoneren of om sms’jes te versturen.

Internet voor apparaten
Deze simkaart is voor veel mensen erg handig. Deze data sim is namelijk goed te gebruiken voor apparaten die alleen maar internet nodig hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een MiFi router en een smartphone. Deze simkaarten maken gebruik van het 4G netwerk. Dit is een hele snelle netwerk met een download snelheid tot 300 Mbps.

Onbeperkt geldig
Een mooi bijkomend voordeel is dat alle data en databundels onbeperkt geldig zijn. Dit betekent dat jij gebruik kunt maken van de data wanneer jij zelf wilt. De simkaart zal nooit worden afgesloten. Je kunt de data dus bewaren voor een moment waarop jij deze hard nodig hebt. Deze mogelijkheid geeft je alle rust om de data rustig in je eigen tempo te verbruiken.

Acties
Als je van plan bent om een data sim aan te schaffen, is het aan te raden om goed te bekijken of er nog aantrekkelijke acties zijn waar je gebruik van kunt maken. Momenteel loopt er een aantrekkelijke actie, je krijgt namelijk 1 GB gratis data bij zowel de EU als Wereld simkaart. Bekijk dus altijd de aanbiedingen en acties zodat je nog goedkoper kunt internetten door de hele wereld.