Skip to main content

Kamperen is nog steeds één van de meest populaire manieren om vakantie te vieren door ons Nederlanders. De Nederlander trekt er graag met zijn gezin uit door lekker te belanden op een camping met een tent of caravan. Het is vooral een ideale optie voor gezinnen. De kinderen kunnen direct buiten voor de tent spelen en vriendjes ontmoeten. Tegelijkertijd kunnen de ouders achterover zitten en genieten van de relatieve rust. Wat is kamperen toch ideaal! De Nederlander kiest al snel voor een caravan of een tent. Maar wat enorm in trek is is de huurtent.

Luxe huurtenten in Zuid-Frankrijk

De huurtent is doorgaans lekker luxe ingericht. Er staan meestal fatsoenlijke vaste bedden in, zodat er ook echt goed geslapen kan worden. Een vakantie is tegenwoordig noodzakelijk voor de mens om te regenereren. Daarom is de luxe huurtent zo erg in trek. De huurtent is vaak ook voorzien van koelkast, keukentje, tuinset en vele camping accessoires.

Een groot voordeel ten opzichte van een normale tent is toch wel dat de tent niet hoeft te worden opgezet. Na een dag lang filerijden op de Route de Soleil wil de vakantie-vierende Nederlander het liefst zo snel mogelijk met de benen in de lucht en met de vingers om een koud flesje bier. De welverdiende vakantie moet optimaal worden genoten van het begin tot het eind.

Campings in Zuid-Frankrijk met huurtenten

Er zijn inmiddels veel campings in Zuid-Frankrijk die voorzien zijn van ingerichte huurtenten. De meestgebruikte en gehuurde huurtenten zijn De Waard huurtenten en Karsten huurtenten. De Waard huurtenten hebben een meer klassieke vorm en een beige kleur. De Karsten huurtenten lijken meer op een iglotent. Het zijn beide geen bungalowtenten of safaritenten. Ze worden ook vaak gespot op glampings. De overtreffende trap van een camping.

Zoek via Google op luxe huurtenten in Frankrijk en kies een camping die voldoet aan je wensen en genieten met volle kracht. Voor je weet is de vakantie weer voorbij.