Skip to main content

Hoe werkt Schiphol Shuttle parking?

By 26 juni 2017Voorbereiding

Schiphol shuttle service parkeren is 1 van de bekendste manieren van parkeren op Schiphol. Veel mensen kiezen hiervoor omdat ze naasten en kennissen niet willen lastigvallen voor het afzetten en ophalen als ze gaan reizen. Tevens is hij goedkoper en makkelijk dan als u op een ander manier zou gaan naar de vertrekhal.

Bij deze service parkeert u op elk willekeurig afstand van Schiphol en wordt u afgehaald en afgezet door de shuttle service. Heel ideaal voor zowel kort als lang verblijf

U parkeert heel goedkoop en hoeft ook niet te lang te wachten voordat u opgehaald wordt, want bij shuttle service parkeren vertrekken zij steeds om de 10 of 15 minute. U mist nooit 1 en wacht ook nooit langer dan dit om bij de vertrekhal aan te komen.

Naast deze voordelen is het ook voordelig op met shuttle service te parkeren, want wanneer u moe en uitgeput arriveert op Schiphol van u reis staat er gelijk een shuttle service klaar voor u die u regelrecht brengt naar uw auto. Er is altijd genoeg ruimte voor de hele gezin en alle koffers die u meeneemt en die u terugbrengt.

U merkt het zelfs, goedkoop parkeren, opgehaald en afgezet worden bij uw auto door simpel weg een reservering online te plaatsen. Er zijn een heleboel shuttle servicebedrijven, dus kijkt u online eerst even voordat u gelijk gaat reserveren, want zo ziet u ook waar u nog voordeliger kunt reserveren met zelfs een extra service of een extra korting! Bekijk voor meer informatie: Goedkoopparkerenschiphol.eu