Skip to main content

Gaat jouw droom binnenkort in vervulling met een bezoek aan Disneyland Parijs? Gefeliciteerd! Om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je bezoek haalt en een onvergetelijke ervaring beleeft, hebben wij een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet. Dus pak je Mickey-oren en lees snel verder!

1. Plan je bezoek goed

Disneyland Parijs is een magische wereld op zich, en er is zoveel te zien en te doen! Om alles uit je bezoek te halen, is het belangrijk om van tevoren goed te plannen. Kijk welke attracties je echt wilt bezoeken, welke shows er zijn en wat de openingstijden van het park zijn. Zo voorkom je dat je belangrijke dingen mist en haal je het meeste uit je tijd in het park.

2. Reserveer voor populaire attracties

Disneyland Parijs is enorm populair, dus het kan druk zijn bij de populaire attracties. Gelukkig kun je met het Disney Premier Access-systeem vooraf een tijdslot reserveren voor sommige populaire attracties. Zo hoef je niet uren in de rij te staan en kun je meer tijd besteden aan het ontdekken van de magie van het park.

3. Geniet van de shows en parades

Disneyland Parijs staat bekend om zijn spectaculaire shows en parades. Zorg ervoor dat je tijd inplant om deze bij te wonen, want ze zijn echt de moeite waard! Van betoverende vuurwerkshows tot kleurrijke parades met je favoriete Disney-figuren – je zult gegarandeerd genieten van deze magische momenten.

4. Neem voldoende pauzes

Een bezoek aan Disneyland Parijs kan behoorlijk intensief zijn, zeker als je er een volle dag bent. Zorg ervoor dat je regelmatig pauzes neemt om even uit te rusten, iets te eten of te drinken en te genieten van de sfeer in het park. Zo houd je het de hele dag vol en voorkom je dat je te vermoeid raakt.

5. Ontdek verborgen parels

Naast de bekende attracties en shows heeft Disneyland Parijs ook een aantal verborgen parels die zeker de moeite waard zijn om te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige tuinen van Alice’s Curious Labyrinth, of de sfeervolle Rue de Paris in het Walt Disney Studios Park. Neem de tijd om deze bijzondere plekjes te bezoeken en je zult een unieke ervaring rijker zijn.

Een bezoek aan Disneyland Parijs is een magische ervaring die je niet snel zult vergeten. Door vooraf goed te plannen, gebruik te maken van de FastPass- en Disney Premier Access-services, te genieten van de shows en parades, voldoende pauzes te nemen en op zoek te gaan naar verborgen parels, haal je het meeste uit je tijd in het park.

6. Ontmoet je favoriete Disney-figuren

Een van de hoogtepunten van een bezoek aan Disneyland Parijs is natuurlijk het ontmoeten van je favoriete Disney-figuren. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de ontmoetingslocaties en tijden, zodat je die onvergetelijke foto’s en knuffels kunt scoren. Sommige ontmoetingen zijn op vaste plekken, terwijl andere figuren spontaan door het park lopen. Houd je ogen open en wie weet loop je Mickey, Minnie of een andere favoriet tegen het lijf!

7. Profiteer van de Extra Magic Time

Als je verblijft in een van de Disney-hotels of geselecteerde partnerhotels, heb je recht op Extra Magic Time. Dit betekent dat je eerder toegang krijgt tot het park, voordat het opent voor het grote publiek. Maak gebruik van deze extra tijd om populaire attracties te bezoeken of unieke foto’s te maken zonder de drukte.

8. Ga shoppen in Disney Village

Disney Village is een levendige winkel- en entertainmentzone net buiten de ingang van de parken. Hier vind je talloze winkels met unieke Disney-souvenirs, van knuffels en kleding tot verzamelobjecten en kunstwerken. Het is de perfecte plek om die speciale herinnering aan je bezoek te vinden of om een cadeautje te kopen voor iemand thuis.

9. Eet in themarestaurants

Disneyland Parijs biedt een breed scala aan eetgelegenheden, van snelle hapjes tot luxe dinerervaringen. Om je bezoek nog specialer te maken, kun je ervoor kiezen om te eten in een van de Disneyland Parijs restaurants met een thema. Denk aan het sprookjesachtige Auberge de Cendrillon, waar je dineert in een koninklijke setting, of het avontuurlijke Captain Jack’s – Restaurant des Pirates, waar je je midden in een piratenwereld waant.

Door deze tips in gedachten te houden en je goed voor te bereiden, zul je ongetwijfeld het meeste uit je bezoek aan Disneyland Parijs halen en een onvergetelijke, magische ervaring beleven. Dus waar wacht je nog op? Trek je Mickey-oren aan en laat je onderdompelen in de betoverende wereld van Disney!