Skip to main content

Glamping, het nieuwe kamperen

Of je nu wel of geen fan bent van kamperen, glamping is voor iedereen! Glamping, ofwel glamorous camping, biedt het comfort van een hotel, maar dan in combinatie met de natuurlijke omgeving en de vrijheid van een camping.

Een bijzondere glamping ervaring

Glamping accomodaties zijn vaak net iets luxer of net iets anders. Zo kun je overnachten in een compleet ingerichte safaritent, suite of lodge, maar als je echt op zoek bent naar een unieke slaapplek, kies dan voor een accommodatie die net even een tikkeltje anders is. Ga bijvoorbeeld slapen in je eigen boomhut in de bossen of spot het Noorderlicht vanuit je bed in een glazen iglo in Lapland.

Bijzondere glamping accomodaties vind je over de hele wereld. Boek tijdens je reis eens een aantal bijzondere accomodaties en je zult zien dat dit niet alleen de overnachting heel bijzonder maakt, maar dat je later ook terugkijkt op een hele speciale reis die je nooit meer zult vergeten. Ga je bijvoorbeeld op huwelijksreis of geef je een reis aan iemand cadeau? Met een bijzondere glamping overnachtig maak je deze reis onvergetelijk!

Glamperen in Nederland

Wie denkt dat kamperen alleen in het buitenland leuk is, is nog nooit op een glamping in Nederland verbleven. Natuurlijk vind je ook in Frankrijk, Duitsland en Italië prachtige glampings, maar wanneer je op zoek bent naar een luxe vakantie in eigen land, heb je meer dan voldoende keuze uit alle glampings die Nederland tegenwoordig te bieden heeft.

camping in nature

Steeds meer Nederlanders kiezen voor een vakantie in Nederland en ook glamperen in Nederland wordt steeds populairder. Dit is ook niet zo heel verwonderlijk, want ons kikkerlandje heeft ontzettend veel te bieden. Met glamperen in Nederland geniet je in stijl van dat echte vakantiegevoel, zonder dat je de grens over hoeft!

Wil je samen met je liefde erop uit? Kies dan bijvoorbeeld voor een romantische glamping dome op Texel, waar je door het transparante dak ’s nachts samen naar de sterren kunt kijken. Ben je juist op zoek naar een onvergetelijke kampeervakantie met je kinderen? Huur dan een authentieke Mongoolse yurt. De mogelijkheden voor een bijzondere glamping zijn oneindig. Of je nu wilt overnachten in een tipi, boomhut, strandlodge of wijnhut, er is vast een recreatiepark in Nederland dat het aanbiedt!