Skip to main content

Fit op vakantie met behulp van deze tips

By 20 maart 2019Reisadviezen

Bij een vakantie naar een warm land kiezen veel mensen ervoor om dagenlang op het strand of bij het zwembad te liggen.  Je wil natuurlijk wel de show stelen en indruk maken op de rest van de gasten. Een fit lichaam is hierbij natuurlijk belangrijk, maar hoe word je nou fit? Met behulp van de tips in dit artikel zal jij met een fit gevoel op vakantie gaan. Sporten, gezonde voeding en supplementen zijn hierbij essentieel.

Sporten, Sporten en nog eens Sporten

Sporten is belangrijk voor als je op vakantie gaat. Niet alleen zorgt dit ervoor dat je fit bent, het geeft je ook een lekker en voldaan gevoel. Het is belangrijk om zware oefeningen te pakken als je af wil vallen voor vakantie. Denk hierbij aan deadliften, bankdrukken en squaten.  Hiermee verbrandt je namelijk veel calorieën en dit is veel nuttiger dan  cardio voor het afvallen van gewicht.

Gezonde voeding

Naast veel sporten is het ook belangrijk dat je gezond gaat eten. Vermijdt daarom de frisdrank en vette happen. Dit bevat veel calorieën en hierdoor zal het afvallen erg moeilijk worden. Kies liever voor  producten die wel vullend zijn, maar weinig calorieën bevatten. Kwark, broccoli en droge kip zijn hier goede voorbeelden van.

Maak gebruik van supplementen

Voor het optimale resultaat is het goed om gebruik te maken van supplementen. Denk hierbij aan eiwitshakes, aminozuren en creatine. Hierdoor zullen je prestaties in de sportschool verbeteren. Met name de eiwitshake is zeker aan te raden. Je hebt namelijk eiwitten nodig om spieren te laten herstellen. Een goede eiwitshake bevat bovendien weinig calorieën, maar is wel vullend.  De eiwitshakes van Muscle Concepts zijn zeker aan te raden en goed voor het spierherstel en betere prestaties in de gym.

Sporten, gezond eten en gebruik maken van supplementen zijn belangrijk als jij fit op vakantie wil gaan. Zeg vaarwel tegen frisdrank en vette happen en ga voor goud in de sportschool.