Skip to main content

Wanneer u een leuke reis gepland heeft tijdens de volgende schoolvakantie vraagt u zich vast af wat nu handig is in verband met parkeren. Een vliegvakantie is toch wat spannend met de kinderen. Vooral wanneer het voor hun de eerste keer is. De afgelopen jaren heeft u genoten van echte auto vakanties naar de camping maar nu is het tijd voor iets nieuws. Wanneer u vanaf Schiphol vliegt kunt u gebruik maken van de zogenaamde long term parking Schiphol.

Het voordeel van lang parkeren op Schiphol is dat u in uw eigen auto naar de luchthaven rijdt. Dit is zeker wanneer u samen met de kinderen reist een stuk vertrouwelijker. Natuurlijk zijn er genoeg andere opties om naar Schiphol te reizen. Wanneer u zelf naar Schiphol rijdt is het wel héél fijn dat u niet afhankelijk bent van andere mensen. Daarnaast is het zo dat wanneer u zich laat wegbrengen door een vriend of familielid dat er steeds minder ruimte overblijft in uw auto. Die ruimte wilt u vast graag gebruiken voor de bagage. Wanneer u reist met het vliegtuig is het gebruik van grote stevige koffers toch vaak wel het handigst.

In plaats van met de auto te reizen naar Schiphol kunt u ook met het openbaar vervoer gaan of een taxi boeken. Echter is het openbaar vervoer misschien toch niet zo comfortabel, met name wanneer u alle bagage mee moet nemen. Die dragen de jonge kinderen natuurlijk niet zelf. Dan is de taxi een fijnere optie. Het nadeel is dat dit helaas erg prijzig is, vooral wanneer u met het hele gezin op vakantie gaat.

Met eigen vervoer naar Schiphol

Schiphol long term parking is één van de opties waar u gebruik van kunt maken wanneer u met eigen vervoer naar de luchthaven reist. Wat zo fijn is aan het gebruik van eigen vervoer is dat u zelf kunt bepalen wanneer u vertrekt. Zo kunt u lekker de tijd nemen en ruim voor de vlucht naar de luchthaven reizen. Dan kunt u nog gezellig even winkelen in het Duty Free winkelgebied. Ook bij terugkomst van de vakantie zorgt het voor wat meer comfort. U hoeft niet te wachten tot iemand bij de Kiss & Ride klaarstaat. U pakt de Shuttlebus naar de parkeerplaats en binnen enkele minuten bent u weer in uw eigen auto onderweg naar huis na een heerlijke vakantie.

Rond de schoolvakanties is het altijd erg druk op de weg richting populaire vakantiebestemmingen. Wanneer u met het vliegtuig reist bespaart u een hoop tijd en reist u comfortabel naar uw bestemming. Het gebruik van Schiphol long term parking is heel gemakkelijk. Er is ook een handige site waarop u precies kunt vergelijken welke aanbieder het meest gunstige tarief biedt voor long term parking Schiphol. De prijsvergelijkingsmodule vindt u op 247parkerenschiphol.nl. Aangezien u hier zelf de aanbieder selecteert en het aantal dagen dat u gebruik wilt maken van Schiphol long term parking kunt u ook de meest voordelige prijs kiezen.

Wanneer u voor het eerst gaat vliegen met de kinderen zal dit erg spannend voor ze zijn. Misschien zelfs wel een beetje eng. Het scheelt dan al een stuk dat u met eigen vervoer naar de luchthaven reist. Long term parking Schiphol is een service waar u gedurende de vakantie uw auto stalt. Van en naar de parkeerplaats kunt u gebruik maken van de Shuttlebus.