Skip to main content

Er zijn vele dingen in Nederland waarop men verliefd kan worden en Zeeland staat zeker bovenaan dat lijstje. Het is de perfecte plaats voor een weekendje weg met jouw familie, om te ontspannen in de natuur, te spelen bij de waterkant en de unieke cultuur en keuken te ontdekken. Zeeland staat gekend als “zee land” omdat de provincie bestaat uit vele kleine eilandjes en een strook land die aan België grenst. Een last minute vakantie naar Zeeland geeft je een budget-vakantie waarvoor je niet ver moet reizen. Bij het pittoreske dorpje Heinkenszand vind je vakantiepark Hof van Zeeland, gelegen in een groene zone en de perfecte plaats vanwaar je de hele regio kan ontdekken.

1. Een weekendje weg in Zeeland met het hele gezin staat garant voor volop plezier

Een weekendje in één van de vakantieparken in Zeeland zal niet voldoende zijn om je wens om tijd door te brengen in deze regio van Nederland voldoende te vervullen. Het is echter een goede start. Opgelet! Je zal hier later willen terugkomen en meer dan één keer ook!

Vakantiepark Hof van Zeeland is perfect voor een gezinsuitstap. Kies uit een selectie aan bungalows voor 4, 6 of 8 personen, huizen bij het water, accommodaties met een Finse of infrarood sauna/solarium. En dit is enkel het begin: in en rond de bungalow parken zijn er allerlei faciliteiten zowel binnen als buiten die plezier garanderen. Zo is er een animatie team voor de jongsten gedurende de schoolvakanties, er is een verwarmd buitenzwembad en een apart bad voor kleuters alsmede een glijbaan van 40 meter!

Een speeltuin met trampolines en andere leuke speeltoestellen voor kinderen vervolledigt het geheel. Je kan ook bowlen of één van de vele andere sporten ontdekken. Voor de kinderen worden allerlei activiteiten georganiseerd, zoals de mini disco, knutsellessen, bingo, boogschieten, en natuurlijk allerlei andere sporten. Laat ons bijvoorbeeld ook niet vergeten dat je volop kan fietsen en wandelen in de regio om je weekendje weg in Zeeland helemaal tot een succes te maken.

2. Ga op onderzoek uit in de regio rond het park

Er zijn uiteraard vele leuke dingen te doen in vakantiepark Hof van Zeeland en deze activiteiten kunnen je dagenlang heel aangenaam bezig houden. Het is echter zeker ook de moeite waard om de regio rond het park te ontdekken. Net als de meeste andere provincies in Nederland, moedigt Zeeland fietsen en wandelen aan. Ontdek het oude vissersstadje Yerseke, het pittoreske dorpje Veer, de liefelijke kuststad Domburg en historische steden zoals Goes, Vlissingen en Middelburg. De stranden van de Noordzee vind je op slechts 20 minuten. In Goes is er daarnaast ook een fantastisch subtropisch paradijs voor zwemmers, Omnium, met allerlei extra faciliteiten. Je kan hier letterlijk een hele dag lang plezier maken in het water. Er zijn zes verwarmde zwembaden en het leukste: een rivier die door een tropisch bos stroomt. Je geniet onder andere van prachtige uitzichten, glijbanen met lichteffecten en zelfs een tropische storm! Zeker een bezoekje waard.

Je kan in vakantiepark Hof van Zeeland ook fietsen voor alle leeftijden huren en de regio zo op een leuke manier ontdekken met het hele gezin. Je bevindt je hier altijd op de grens tussen land en water.

Eveneens in het park vind je Brasserie Restaurant Stelleplas met een divers menu en uitgebreide drankenkaart. Je hoeft dus niet ver te gaan om te ontspannen op een terrasje.

Ten slotte ook nog even dit: terwijl je kinderen in de speeltuin spelen, kan jij proberen vissen! Sommige bungalows staan vlak aan het water dus je kan letterlijk buiten stappen en een hengel in het water gooien vanuit jouw tuin. In vakantiepark Hof van Zeeland nemen we ontspanning heel ernstig!

3. Zon, zee, zand, cultuur, fietsen, wandelen, gezondheid… . Vind alles wat je zoekt in Zeeland

Wanneer iemand een last minute vakantie in Zeeland overweegt in één van de vakantieparken in Zeeland, moeten ze weten dat de mogelijkheden voor plezier, ontspanning en het ontdekken van een unieke cultuur en natuur hier eindeloos zijn. De groene regio rond vakantiepark Hof van Zeeland biedt rust en stilte. De hele regio Zuid-Beveland is overdekt met bloemende boomgarden en bloemenvelden. Er zijn aangename wandel- en fietsroutes die je langs prachtige velden, dijken en windmolens in de regio leiden. De prachtige steden rond het vakantiepark zijn zeker ook een bezoekje waard omwille van hun historische sites en lokale cultuur. De kust van Zeeland is daarnaast ideaal voor watersporten zoals roeien, duiken, zeilen, surfen, vissen, kanoën en dergelijke meer.

Neem even vakantie van uw dagelijkse routine en geniet van een weekendje weg met jouw familie in elk seizoen. Ontdek de echte betekenis van plezier en ontspanning met jouw naasten in Zeeland!