Skip to main content

Een haartransplantatie in het buitenland

By 30 augustus 2017Reisadviezen

Wil jij graag een haartransplantatie laten doen? Dan is het mogelijk om de haartransplantatie te laten verrichten in het buitenland. Turkije beschikt over een ontzettend populaire haarkliniek. Deze haarkliniek is goedgekeurd door de Ministerie van Volksgezondheid en heeft ook een keurmerk van de Nederlandse Haarstichting. Als je in deze haarkliniek je haartransplantatie laat uitvoeren, weet je zeker dat je in professionele handen bent.

Combineer met een vakantie
Combineer je haartransplantatie met een heerlijke vakantie in Turkije. Turkije is een zonovergoten land waar jij je prima kan vermaken. Zorg ervoor dat je een week voor je afspraak al in Turkije bent. Zo kun je heerlijk een week genieten van het heerlijke eten, de omgeving en de mensen.

Geen tussenpersoon
Bij Esteworld haartransplantatie is er geen sprake van een tussenpersoon. Je zult direct contact hebben met de haarkliniek zelf. Daardoor is het mogelijk om duidelijke afspraken te maken. Als je eenmaal in de kliniek zelf bent, is het mogelijk om Nederlandse begeleiding te krijgen. Zo kun jij alle informatie krijgen in een taal die jij goed begrijpt. In de haarkliniek zijn er al veel bekende Nederlanders en Belgen behandeld. Ook internationale sterren vonden de haarkliniek de moeite waard. Je hoeft je geen zorgen te maken over de hygiëne in de haarkliniek. Esteworld Haartransplantatie is namelijk JCI geaccrediteerd. Dit houdt in dat de kliniek voldoet aan de meest strenge voorschriften op het gebied van hygiëne. Hier kun jij je dus met een gerust hart laten behandelen. Bekijk Esteworld-haartransplantatie.nl voor meer informatie.  

Na de transplantatie
Als de haartransplantatie is verricht, is het goed om te weten dat je garantie hebt op het resultaat. Als je weer terug gaat naar Nederland, kun je nazorg ontvangen door een haarspecialist in Nederland. Je zult dus altijd nog een contactpersoon hebben bij wie je terecht kunt met je vragen.