Skip to main content

Wie wil er geen huis in Zuid-Spanje? Het heerlijke klimaat, de prachtige omgeving en de aardige mensen. Maar waar begint u? Bent u benieuwd naar huizen die in Torrevieja te koop staan? Kijk dan eens naar de huizen bij CasaLasDunas. Dit is een Nederlands makelaarskantoor in Spanje. Ze zijn al jarenlang actief op de Spaanse huizenmarkt en weten dus alle in’s en out’s over huizen die in Torrevieja te koop staan. Een huis kopen in Nederland is al niet niks, laat staan in een ander land. Informatie inwinnen bij een makelaar die uw taal spreekt, is dan erg belangrijk.

Veel huizen in Torrevieja te koop

Steeds meer mensen willen een huis kopen in Zuid-Spanje. En met een fijn klimaat, vriendelijke mensen en mooie huizen is dat ook niet zo gek. Torrevieja is een typisch voorbeeld van een populaire bestemming voor toeristen, die uitgroeit tot een plek waar steeds meer mensen een huis kopen om de wintermaanden door te brengen of zelfs om te emigreren. Waar de inkomsten in Torrevieja vroeger vooral gehaald werden uit de zoutwinning, is toerisme vandaag de dag de belangrijkste bron van inkomsten. Met een kustlijn van zo’n 20 kilometer die grenst aan de Middellandse Zee, waant u zich met een woning in Torrevieja altijd op vakantie. Wie wil dat nou niet?

Hulp van Nederlandse makelaar in Spanje

Zodra u ziet dat uw droomhuis in Torrevieja te koop staat, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk overgaan tot actie. Casa Las Dunas helpt u hierbij. Middels het volgende stappenplan begeleidt het Nederlandse makelaarskantoor in Spanje u bij de aankoop van je woning.

  • Vul het contactformulier  Casa Las Dunas neemt naar aanleiding van de wensen en voorkeuren op het formulier contact met u op.
  • In het eerste gesprek wordt duidelijk welke makelaar voor u gaat werken. U heeft altijd contact met één persoon, zodat u weet waar u aan toe bent.
  • Naar aanleiding van uw wensen en het budget wordt vastgesteld wat voor woning bij u past.
  • Als er huizen zijn die u wilt bekijken, stelt Casa Las Dunas een bezichtigingsplanning voor u op. De makelaar regelt de vliegreis, het transfer van en naar het vliegveld, het hotel en uiteraard de bezichtigingen.
  • Na het bekijken van de huizen bespreekt u samen met de makelaar de bezichtigingen.
  • Droomhuis gevonden? Dan wordt er een reserveringscontract afgesloten. Hiervoor betaalt u 3000,- euro. De woning wordt dan onder voorbehoud van het onderzoek van de markt gehaald. Komen er zaken uit dit onderzoek die ervoor zorgen dat de koop niet door gaat? Dan krijgt u de 3000,- uiteraard retour.
  • Na afloop helpt Casa Las Dunas u om de financiële verplichtingen rond te krijgen.

Kortom; bent u op zoek naar een Nederlandstalige makelaar die u kan helpen bij de koop van uw droomhuis? Dan bent u bij Casa Las Dunas aan het goede adres. Zij helpen u graag zodat u snel kunt genieten van het huis dat te koop staat in Torrevieja.