Skip to main content

Het huren van een camper heeft veel voordelen als je het vergelijkt met bijvoorbeeld vliegreizen, of met de auto of bus of trein op reis gaan. Op zoek naar een leuke camper? Kijk Lees hier de voordelen van een camper huren bij een camperverhuur bij jou in de buurt.

1. Kostenbesparend

Zeker als je met een grote groep gaat, dan kan het huren van een camper heel erg kostenbesparend zijn. Met het hele gezin vliegtickets en hotelovernachtingen boeken, kan behoorlijk prijzig zijn. Met een camper rijd je zo de deur uit en iedereen heeft er zijn eigen plekje. Ook hoef je je geen zorgen meer te maken over een dure hotelovernachting: je kunt namelijk gewoon in de camper slapen.

2. Huisdieren mee

Reis jij graag met je huisdieren? Dan kan het ook handig zijn om met een camper op reis te gaan. Je kunt dan namelijk je huisdieren gewoon meenemen! Geen moeilijke regels in het vliegtuig of bij het hotel: ze kunnen gewoon in jouw camper blijven.

3. Overal zolang blijven als je maar wilt

Met een camper kun je helemaal zelf bepalen hoe lang je ergens blijft. Valt de plek heel erg tegen? Dan rijd je toch gewoon door! Vind je het er ontzettend fijn? Dan kun je gewoon wat langer blijven. Geen moeilijke boekingsschema’s met hotels, maar gewoon de vrijheid!

4. Flexibel

Met een camper ben je onwijs flexibel. Je kunt overal zelf heen rijden en je kunt overnachten waar je maar wilt. Dit geeft een enorm gevoel van vrijheid, wat een hele prettige manier van vakantie houden is. Sommige mensen vinden dit zelfs zo fijn dat ze het wel weken, maanden of zelfs jaren volhouden in hun camper.

5. Je eigen spulletjes

Nog zo’n fijn voordeel van een camper: je kunt je eigen spulletjes meenemen. Je hoeft niet alles meer in een aantal tassen, backpacks of koffers te stoppen. Je kunt jouw spullen gewoon kwijt in de camper. Lekker je eigen kussen of beddengoed. Of je neemt jouw eigen koffiezetapparaat mee. Het kan allemaal!

 

Om te reizen met een camper, kijk dan eens op de website van Oortgiese Campers om de verschillende opties goed met elkaar te kunnen vergelijken.