Skip to main content

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur, dus kun je al langzaam gaan denken aan de zomervakantie van 2020. Veel vakantiegangers vinden het lastig om een geschikte bestemming te vinden. Er zijn veel bestemmingen die leuk zijn, maar welke vakantiebestemming is nou de allerleukste? Wij zetten de meest populaire vakantiebestemmingen voor 2020 op een rijtje. Hopelijk kunnen we jou hiermee een beetje helpen om een leuke bestemming voor het nieuwe jaar uit te kiezen. 

Griekenland

Een vakantie naar Griekenland is al jaren erg populair, en dat zal in het nieuwe jaar niet veranderen. Griekenland bestaat uit meer dan honderd verschillende eilanden, waarvan er veel erg geschikt zijn voor een fijne vakantie. Voorbeelden van bekende eilanden in Griekenland zijn Kreta, Kos, Rhodos en Santorini. Stuk voor stuk zijn dit eilanden waar toeristen met open armen ontvangen worden en waar je een heerlijke tijd kunt beleven. 

Schotland

Schotland is wellicht niet de eerste bestemming waar je aan denkt bij het boeken van een vakantie, maar dat is wat ons betreft niet terecht. Het is een prachtig land dat door steeds meer toeristen bezocht wordt. Het heeft niet alleen mooie steden als Glasgow en Edinburgh, maar Schotland staat ook bekend vanwege het prachtige binnenland. Een rondreis door Schotland staat dan ook bij veel mensen hoog op de bucketlist. 

Curaçao

Ten noorden van Zuid-Amerika vinden we het prachtige eilanden Curaçao. Het eiland heeft veel Nederlandse invloeden en is onder Nederlandse toeristen dan ook erg populair. De grootste stad van het eiland is Willemstad, en die plek is zeker een bezoekje waard. Daarnaast biedt het eiland veel mooie stranden waar je heerlijk kunt genieten van al het moois dat Curaçao je te bieden heeft. Het is aan te raden om tijdens je verblijf op Curaçao een auto te huren, zodat je het eiland helemaal kunt verkennen.