Skip to main content

Naast de zomervakantie is ook de kerst- en voorjaarsvakantie een vakantie waarin veel mensen op vakantie gaan. Niet alleen willen zij aan het koude en regenachtige winterweer in Nederland ontsnappen, ook is het fijn om even weg te zijn van je school of werk. Wanneer in het jaar ga jij op vakantie? Een van de mogelijkheden die je eens per vier jaar hebt, is het boeken van een vakantie naar het land wat de Olympische Winterspelen dat jaar organiseert. Tijdens de Olympische Winterspelen wordt je niet alleen de kans geboden om de Nederlandse en internationale topsporters van dichtbij te zien, ook hangt er een unieke sfeer rond dit evenement.

Boek je reis naar de Olympische Winterspelen online

Mocht het je leuk lijken om een reis naar de Olympische Winterspelen te boeken, dan doe je er verstandig aan om dit ruim op tijd te doen. De reizen voor dit evenement zijn doorgaans snel uitverkocht, waardoor de kans bestaat dat je geen geschikte tickets meer vindt voor de verschillende onderdelen van het evenement. Ook zal de prijs voor je reis naar het land wat de Olympische Winterspelen organiseert snel toenemen, evenals de kosten voor je verblijf in dit land. Reden genoeg om op tijd te beginnen aan de voorbereidingen voor deze reis!

Je favoriete sporten bezoeken

Veel mensen kiezen er tijdens hun reis naar de Olympische Winterspelen voor om enkele onderdelen te bezoeken. Je kunt bijvoorbeeld voor het schaatsen kiezen, waar Nederlandse sporters vaak erg goed presteren. Er is niets leuker dan onze eigen sporters olympisch kampioen te zien worden. Ook kan het leuk zijn om naar een spectaculaire sport als schansspringen of ijshockey te gaan kijken tijdens de Olympische Winterspelen.

Tip: vergeet naast de Olympische Winterspelen niet om ook de omgeving van het evenement te bekijken tijdens je verblijf!