Skip to main content

In het verleden verbleef ik altijd in dure hotels of dure appartementen. Op het gebied van comfort is dit natuurlijk perfect, maar als het gaat om vermaak dan is het minder leuk dan een vakantiehuisje huren. In dit artikel ga ik je vertellen hoe ik tot het besluit ben gekomen om een vakantiehuisje te huren. Lees met ons mee en ik vertel je waarom je voor een vakantiehuisje zou moeten kiezen.

Een vakantiehuisje is goedkoper

Ondanks dat je in een vakantiehuisje meer ruimte hebt, is het vaak goedkoper dan bijvoorbeeld een hotel. Helemaal als je met een gezin bent, want in een hotel zal je vaak twee kamers moeten boeken en dat is natuurlijk niet het meest ideale. Aan het einde van de vakantie ben je dus minder geld kwijt wanneer je in een vakantiehuisje verblijft en dat is wat mij betreft perfect!

Veel privacy!

Bij een hotel heb je wellicht voldoende privacy, maar bij een vakantiehuisje is dit vaak nog groter. Dit komt omdat je ook nog een eigen tuin hebt waar je eventueel plaats zou kunnen geven. Persoonlijk hecht ik veel waarde aan privacy en daarom raad ik je aan om ook voor een villa te kiezen. Er zijn verschillende plekken in Nederland en in Europa waar je supermooie vakantiehuizen kunt boeken voor relatief weinig geld. Onlangs verbleef ik in vakantiehuis Schoorl. Een prachtige omgeving waar je echt lekker kunt ontspannen. Ook zijn de vakantiehuizen hier goed betaalbaar, wat natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk is. Er zijn verschillende websites op het internet te vinden waar je een vakantiehuisje kunt boeken.