Skip to main content

Je hebt net ja gezegd tegen de liefde van je leven in de mooiste prinsessentrouwjurk. De rest van jullie leven samen kan beginnen. Na het huwelijk volgt doorgaans de huwelijksreis. De huwelijksreis is bedoeld om samen optimaal te kunnen genieten van jullie prille status van man en vrouw, zonder dat je door je omgeving continu lastig gevallen wordt. Wat zijn de mooiste bestemmingen voor een huwelijksreis?

Malediven

Een ultieme droombestemming zijn de eilanden van de Malediven. Het water is er helderder dan waar ter wereld, de stranden zijn er witter dan wit en het weer is er fantastisch. Het is de ultieme plek om van elkaar en de omgeving te genieten. De sfeer is er relaxed, je hebt er alle tijd van de wereld en het zeewater is er heerlijk warm. Je bent even onderweg om er te komen, maar als je bent aangekomen op de plek van bestemming, is het de reis meer dan waard. Een plek die dichter in de buurt komt van een paradijs, ga je niet vinden. 

Safari

Nog een droomreis die je niet zo gauw zou maken, op safari in Afrika. Het weer is er ook goed, en je kan samen genieten van de prachtige beesten die je in het wild tegen komt, zoals olifanten, leeuwen en zebra’s. Het zijn dieren die je hier alleen in de dierentuin zou tegen komen. Het is daarom extra bijzonder om ze in het wild tegen te komen. Na je safari kan je daarna doorreizen naar Zanzibar. Dat is een eiland dat naast Tanzania ligt. Dit eiland is ook de definitie van het paradijs.

Dominicaanse Republiek

Als je verzekerd wil zijn van mooi weer, blauwe zee en witte stranden, zijn de eilanden van de Dominicaanse Republiek een must om te bezoeken. Het ligt in de Caribische zee, je vindt er veel cultuur, de mensen zijn er vrolijk, gastvrij en relaxed en er is veel te doen. Het is een ultieme bestemming om van elkaar te genieten na jullie prachtige huwelijksdag.