Skip to main content

Uit eten gaan is al een feest, maar dat wordt het helemaal als je uit eten gaat in een van de leukste hotspots van ons land! We geven je daarom de leukste restaurants die er in Nederland te vinden zijn!

The Hunting Lodge – Rozendaal

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: bij The Hunting Lodge kun je heerlijk eten. Het is een erg duur restaurant, staat bovenaan de IENS Toppers en dat is dan ook zeker terecht. Of het geld het waard is, zal ieder voor zichzelf moeten beoordelen, maar de kwaliteit is zeker dik in orde.

Thrill Grill – Haarlem

In Hartje Haarlem vind je het restaurant van Robert Kranenborg. Voor de beste hamburgers van Haarlem, of eigenlijk van het ganse land, kun je hier terecht. Een ware smaakexplosie.

Kasteel Engelenburg – Engelenburg

Kasteel Engelenburg is een oud kasteel wat in een prachtig landgoed is gelegen. Je vergeet de dagelijkse beslommeringen en komt helemaal tot rust met de overheerlijke gerechten die ze aanbieden. De meest exotische smaakelementen kun je hier vinden, en dat zullen veel mensen waarderen.

Mama Kelly – Den Haag

Het eten is prima in orde, niet heel bijzonder, maar het interieur des te meer. Het restaurant is gevestigd in een oude fabriekshal en dat is gezelliger dan het klinkt. Je eet er toch wel lekker voor een goede prijs, en geniet van de prachtige aankleding.

Speck Bar & Grill – Utrecht

Midden in het land, dus in hartje Utrecht, vind je Speck Bar & Grill. Ideaal voor de beste grill gerechten die je ooit geproefd hebt. Ware kwaliteit voor een goede prijs.

Ciel Bleu – Amsterdam-Zuid

Natuurlijk kan Amsterdam ook niet in deze lijst ontbreken. Je eet op bijna 80 meter hoogte bij Ciel Bleu op sterrenniveau. De gerechten zijn overheerlijk en het restaurant krijgt niet voor niets een beoordeling van twee sterren.

Restaurant in Emmen

Sfeervol dineren in Emmen? Restaurant In De Goede Luim Is in Emmen is de plek waar je sfeervol en kwalitatief hoogstaand kan dineren.