Skip to main content

Een singlereis? Ik? Nee joh dat is toch niets voor mij! Dit is een veel gehoorde reactie. Helaas heerst er nog steeds een beetje een taboe op singlereizen en dat is ontzettend jammer. Niet iedereen heeft tijdens een singlereis het doel om een nieuwe liefde te vinden. Met Beter Uit ga je samen met een groep hippe christelijke singles erop uit om de wereld te ontdekken. We zullen loskomen van de dagelijkse sleur en ons volop verdiepen in het geloof. Met Beter Uit kun je onbezorgd op vakantie met een georganiseerde singlereis binnen Europa, maar ook ver daarbuiten. Ben je enthousiast geworden? Lees dan gauw verder en laat je inspireren door de leukste singlereizen.

Wintersport voor christelijke singles

Bind de sneeuwschoenen onder en stap met een gezellige groep christenen een nieuw avontuur in. Tussen het aanbod van Beter Uit staat onder andere een wintersportvakantie richting Fins Lapland. Hier kun je samen met andere christelijke singles heerlijk wandelen door de prachtige bossen. Maar vergeet ook vooral niet om het Fins Lapland op traditionele wijze met de huskyslee te ontdekken. Uiteraard eindig je de dag in een van de vele sauna’s die dit land rijk is. Hier kom je pas echt heerlijk tot rust. En als je geluk hebt kun je ook nog een glimp opvangen van het indrukwekkende noorderlicht. Wil je liever actief bezig zijn? Bind dan je ski’s of snowboard onder en ga kilometers maken op de meest indrukwekkende pistes van Oostenrijk. Uiteraard ben je als beginner ook van harte welkom op een van de vele wintersport vakanties van Beter Uit.

Er even tussenuit met een stedentrip
Heb je niets met de winter? Maar wil je er wel even een paar dagen tussenuit? Dan is een stedentrip de ideale keuze. Samen met andere christelijke singles heb je de kans om de leukste steden van Europa en ver daarbuiten te bezoeken. Een ochtendje lekker shoppen, daarna een bezoekje aan een museum of toch liever heerlijk uitgebreid lunchen en mensen kijken vanaf een terrasje? Alles is mogelijk tijdens een stedentrip, want je hebt de tijd aan jezelf! Stap uit de dagelijkse sleur en geniet samen met andere christelijke singles van het bruisende Lissabon. Of breng een bezoek aan het indrukwekkende Colosseum van Rome, dat ruim 2.000 jaar geleden nog de arena was van gladiatorgevechten en ander amusement.

Op naar de zon?

Wuivende palmbomen, een prachtig wit strand met een helder blauwe zee en de zon op je huid terwijl je heerlijk aan het relaxen bent op je strandstoel. Met Beter Uit maak je jouw droom van een ideale zonvakantie waar. Ga samen met andere christelijke singles naar het zonovergoten Curaçao. Geniet van het heerlijke tropische klimaat, de prachtige witte stranden en de vriendelijke mensen. Daarnaast kent Curaçao ook een feminiserende onderwaterwereld die je al duikend of snorkelend kunt bewonderen. Wil je het dichterbij huis zoeken? Dan is het Griekse eiland Zakynthos zeker een aanrader! Lekker struinen door de schattige dorpjes en heerlijk ontspannen op de prachtige stranden die soms diepverscholen liggen in de baaien.