Skip to main content

Parijs, de stad va de liefde en de stad van het licht. Urenlang door de stad lopen, genieten van alle prachtige gebouwen en per boot over de Seine langs alle hoogtepunten van de stad varen. Parijs stelt nooit teleur en eigenlijk is elk moment van het jaar perfect om deze wereldstad te bezoeken. In de zomer kun je genieten van de prachtige parken en in de winter zijn er veel musea die vaak gratis zijn te bezoeken.

Busreis Parijs: De Voordelen
Er zijn verschillende manieren om naar Parijs af te reizen zoals met eigen vervoer of met de trein, maar een echte aanrader is om met een busreis naar Parijs te gaan. Als je kiest om met een busreis naar Parijs te gaan zijn er verschillende voordelen. Zo is dit een van de goedkoopste manieren om te reizen en hoef je zelf niet op de weg te letten. Zo zit je heerlijk in goede, comfortabele stoelen waar je ook in kunt slapen als het nodig is. Tijdens de reis kun je een spelletje doen of even een dutje voordat je de drukke dag tegemoet gaat. De bus waarin je reist beschikt meestal over airco, Tv’s en is er een toilet. Ook is er vaak koffie, thee en fris te krijgen. Voordat je het weet is de busreis naar Parijs voorbij en stap je uit in het centrum van Parijs. Het andere voordeel van een busreis naar Parijs zijn de kosten. Vooral met de stijgende benzineprijs, is een busreis naar Parijs de goedkoopste oplossing.
Parijs: Een stad om van te houden
Deze hoofdstad is werkelijk prachtig. Of het nu Het Louvre is, de Eiffeltoren, de Notre Dame of kunstenaars wijk Monmartre. Parijs beschikt over alle dingen die e mag verwachten van een wereldstad. Reis onbezorgd naar deze prachtige stad en lies voor een busreis naar Parijs zonder zorgen!