Skip to main content

Ballonvaren Groningen: zorgeloos genieten met Greetzz Ballonvaart

By 3 oktober 2019Vakantie in eigen land

Ben jij op zoek naar een uniek cadeau in de buurt van Groningen? Vind jij het leuk om een unieke beleving te geven? Kies dan uit de luchtigste arrangementen van Greetzz Ballonvluchten. Of ga voor een gepersonaliseerde cadeaukaart. Ballonvaren over Groningen is leuk voor jong én oud!

Wat kun je verwachten van een luchtballonvlucht over de stad én de provincie Groningen? Tijdens het ballonvaren leer jij jouw geliefde omgeving vanuit een heel andere hoek kennen. Het wordt bijna een sport om de wereld die onder je door glijdt te lokaliseren en te herkennen. Kom je niet uit Groningen? Dan is het een unieke manier om deze veelzijdige stad te ontdekken. Want… er gaat tenslotte niets boven Groningen!

 

Ballonvaren over Groningen: dit kun je verwachten

Met hoeveel mensen wil je komen tijdens het ballonvaren boven Groningen? Greetzz Ballonvaart heeft namelijk een zeer gevarieerde vloot. Met ballonnen in alle maten! Gemiddeld varen er 8 mensen mee in een luchtballon. Wil je met meer personen de lucht in? Dan varen jullie naast elkaar. Daarnaast hebben we 40% meer ruimte in onze manden dan de gemiddelde luchtballonnen. Dat betekent dat je niet hutjemutje hoeft te staan. Zo hebben jullie alle ruimte om te genieten van het uitzicht!

 

Kledingvoorschriften luchtballon

Stappen jullie samen in een luchtballon? Dan is het goed om even te lezen wat je aan moet doen. Het is namelijk een buitenactiviteit, dus je kleding kunnen vies én nat worden. Zeker als je meehelpt met het opbouwen en afbouwen van de luchtballon. Maar bovenin de lucht zal je het absoluut niet koud krijgen.

Dat komt niet alleen omdat je op de wind vaart, waardoor het windstil is in de mand. Maar ook omdat de brander boven ons hoofd ons warm houdt. Het is daarom ook slim om geen kleding aan te trekken dat snel brand kan vatten. Laat slippers en hakken thuis en trek stevige schoenen aan. En als laatst raden we bijvoorbeeld een pet aan, zodat je je hoofd kunt beschermen tegen de warmte van de branders. Toch bang dat je het koud krijgt? Trek dan een dunne jas of een trui aan.

 

Plan jouw luchtballonuitje

Enthousiast geworden voor een luchtballonvaart over Groningen? Dan kun je makkelijk en snel jouw complete uitje boeken via de website van Greetzz Ballonvaart. En heb je een vraag? Onze klantenservice staat voor je klaar!